Ing fashion mini paling daya-ngewangi anak scooter E4 elektrik

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

10 11 1 3 6


  • Previous:
  • Next:

  • model E4
    Load-prewangan 50KG
    warna Pink, ireng, biru
    Motor 24V 5inch (setir maneh motor)
    setir ngarep wheel 145mm PU
    gaya brake mlaku brake
    Ngisi daya Wektu 2.5H
    Speed ​​dirating 10km / h
    Range (km) 6KM
    Kapasitas baterei 22.2V 2.0A
    Brand baterei china account (4pcs china baterei)
    amba climbing  5 °
    bobot reged 5.1kg
    Bobot resik 4.7kg
    Size paket 67.5 * 13.8 * 20cm
    Ora Remote Ngalih, ora metu-Nihan Warna Nalika cahya On, ora Bluetooth, ora Power Low tulis.
  • Related Produk