Kualitas daya-ngewangi E2 scooter elektrik kanggo dicekel bocah

Detail produk

paramèter

Tanggepan

Tags Product

Power-ngewangi bocah kang scooter elektrik

2

Keterangan:

model E2
Load-prewangan 40KG
Patent jinis praktis lan anyar
Tegangan Pakaryan 16.8V
Ngisi daya voltase 16.8V
Ngisi daya Saiki 1A
Ngisi daya Wektu 2.5H
Speed ​​dirating 10km / h
Range (km) 4.2KM
Kapasitas baterei 2000mAh
Brand baterei china account (4pcs china baterei)
Model Motor 100W Single lan brushless
Mulai On tulis Numpak ing tulis
Kabèh Size Scooter 73CM * 80cm * 32.5CM
Sistem Control single
Waterproof, Dustproof IP31
Fireproofing 94V-0
Size paket 750mm * 135mm * 365mm
ora Remote Ngalih, ora metu-Nihan Warna Nalika cahya On, ora Bluetooth, ora Power Low tulis.

687


  • Previous:
  • Next:

  •  

    model E2
    Load-prewangan 40KG
    Patent jinis praktis lan anyar
    Tegangan Pakaryan 16.8V
    Ngisi daya voltase 16.8V
    Ngisi daya Saiki 1A
    Ngisi daya Wektu 2.5H
    Speed ​​dirating 10km / h
    Range (km) 4.2KM
    Kapasitas baterei 2000mAh
    Brand baterei china account (4pcs china baterei)
    Model Motor 100W Single lan brushless
    Mulai On tulis Numpak ing tulis
    Kabèh Size Scooter 73CM * 80cm * 32.5CM
    Sistem Control single
    Waterproof, Dustproof IP31
    Fireproofing 94V-0
    Size paket 750mm * 135mm * 365mm
    ora Remote Ngalih, ora metu-Nihan Warna Nalika cahya On, ora Bluetooth, ora Power Low tulis.

     

     

  • Related Produk