Koowheel паметни скутер ослободи срцето, вашиот сообраќајно решение

На играчи користат иновативна технологија и начини на размислување, да обезбеди иновативни и практични решенија за современите проблеми во сообраќајот, се создаде една хармонична сообраќај, иако идејата е добра, но не може да се спроведе, колку време може да се спроведе е уште едно прашање. Кога проблемот на сообраќај не може да се реши, изберете повеќе пригоден сообраќај возилото привремено одење, Koowheel  електрични рамнотежа скутер  give you a freely travel, to solve traffic problems for you.

Koowheel has been committed to green vehicles, Koowheel electric balance board интелигентни кул, стилски атмосфера, зелена јаглерод, супер пренослив, не се погодни само за кратко патување растојание за работа или училиште, но, исто така, може да се користи како дневен одмор забава, естетски атмосфера, функционална разновидност, е најдобриот избор за нова ера на млади луѓе значи на патувањето.

Превоз е на долг проблематичен за урбаното население. Koowheel електрични скутери  со мали димензии и мала тежина, силна моќ, издржливост и силна, можете лесно шатл здание, тогаш нема да биде предмет на проблеми во сообраќајот, патуваат слободно, без срце.
20161028055356518
Modern technology is the rapid development of the times, science and technology for the benefit of people, science and technology to promote social development, a good design program may be able to reduce traffic pressure, but this need to wait until the program is truly implemented. Koowheel electric car balance intelligent cool, green and low carbon, to provide you with the most comfortable way to travel, Koowheel електрични рамнотежа скутер  on the road, you are the star.


Post time: Nov-03-2016