Se si të ngasin Koowheel Electric Skateboard?

Paketa Përfshin:

skateboard elektrike me bateri * 1

Manual User * 1

Ngarkues * 1

 

Se si të ngasin skateboard?

Kthehet në Remote parë dhe të kthehet në bord për të lidhur,

Qëndrojë si kjo, përpara pak, ngadalë shtytje butonin, këtu ne do të shkojmë!

Nëse ju doni të gëzojnë shpejtësinë më të lartë, ju mund të shtypni 7 për të zhbllokuar.

Gjej një zonë të hapur dhe të sheshtë me një dysheme të pastër për udhëtimin tuaj të parë.

Gjithmonë veshin një helmetë.

 


Post time: Mar-29-2017