Ride Koowheel Electric skateboard për të shkuar kudo

Në një fast moderne të jetës, për shumicën e jakë të bardhë, aktivitete në natyrë është një kënaqësi e mirë në fundjavë. Këtu vjen një pyetje: si mund ata marrin në vendin e caktuar? KOOWHEEL Electric skateboard  do të jetë një zgjedhje e shkëlqyer për ata djem të rinj në modë dhe vajzat. Kjo është do të thotë se ata nuk duhet të vuajnë nga bllokime të trafikut duke marrë autobusin e qytetit, madje edhe larg nga metro të mbushur me njerëz. këta të rinj e urrejnë atë. Nëse ju zgjidhni një skuter skateboard, ju mund të gëzojnë fundjavat tuaja të mrekullueshme dhe të bëni atë që ju jeni të interesuar in. Të tilla si rritet, luaj badminton edhe Pick luleshtrydhe. Jo vetëm që ka gëzuar një fundjavë të lumtur, por të zgjeruar marrëdhëniet me miqtë. Pra, Ride skateboard Koowheel elektrike  do të jetë një zgjedhje ideale. Pse do të ju zgjidhni Koowheel E-skateboard ?

QQ 图片 20161216150606

Së pari, ajo është më e përballueshme skateboard elektrike  me një paketë të lehtë bateri e zëvendësueshme. Ajo ka projektuar ekskluzivisht me brushless, dyfishtë në-Wheel Motors shpërndarës,kontroll Bluetooth wireless largët  dhe 7 shtresat e panje qëndrueshme kanadez për fleksibilitet. Shpejtësia e saj maksimale është 40 km / h dhe të gëzojnë lirinë për të shkuar kudo në qytet që ju zgjidhni, pa guzzling gaz ose djersitje nga të gjithë në këmbë ose biking. Ju edhe mund të vënë atë në qese dhe të kryejë atë për të kudo, le të vetëm aktivitete në natyrë ose një shtëpi kafe.

QQ 图片 20161230180810

Koowheel skateboard elektrike është krijuar me mendimin e thjeshtë se të gjithë duhet të jenë në gjendje të gëzojnë komoditetin se teknologjia krijon. Ne nuk mendojmë se skateboard elektrike është vetëm një lodër për një geeks pak. Në të ardhmen, do të jetë një markë të re formë alternative e transportit. Kjo është një makinë e kursimit të energjisë. Sigurisht një zgjedhje të re për një afat të shkurtër Commuting, duke shkuar në klasë, supermarket dhe për të marrë rreth dhe pazar shkon? Çfarë mund të jetë më e mrekullueshme se janë në gjendje të udhëtojnë lirisht nëpër qytet? Është më e lehtë për të hipur se një skateboard rregullt. Përdorimi i telekomandës të gjithë ju duhet të bëni është të qëndrojë deri në bord dhe të gëzojnë udhëtim.


Post time: Jan-04-2017