Tre më të sigurta dhe më të mira Scooters balancimit vetë shqyrtuar

55

Hoverboard janë të mirëpritur nga njerëzit më të rinj, për shkak se ata mund të fitohet pakufizuar të lumtur dhe të gëzuar në hipur hoverboard, por si për të zgjedhur një vend të sigurtë skuter vetë balancimin? Tani më lejoni të rekomandoj tre sigurt dhe më të mirë skuter balancues vetë për ju. I pari është KOOWHEEL markë Self Balance Board K7 me UL 2272 Certifikimi dhe LG zgjuar bateri. Wheel Vetë Balancing Scooter K7 Bluetooth Dy rrota 8.5inch Good Self Balancing Scooter HoverboardGomat e ngurta Hummer- sjell përvojë më të mirë për ju! Ajo përmban një teknologji pak më të ndryshme se sa hoverboards e tjera, duke e lejuar atë për të përdorur motorët më të fuqishme, rrotat 8.5inch janë fantastike në fëlliqur dhe bar, edhe pse, duke mos qenë inflatable, ju ende do të ndjeni një shumë të vibrimit në terrene të pabarabartë. Pas një ditë të plotë apo roving, ne ishim në gjendje për të marrë një 15-20km të këtij hoverboard. Shpejtësia e saj më është në 12km në orë. Kjo ndoshta mund të udhëtim mbi çdo sipërfaqe dhe deri anon për shkak të motore fuqishme. Është i mundshëm magjike për të seamlessly të marrë ju nga një vend në një tjetër, krejtësisht të papenguar nga kati mbi të cilat ju e udhëtimit. Hoverboard përgjigjet urdhërimeve të tua mjaft thjesht dhe ajo nuk ka marrë kohë për të kuptoj atë.

K5

Një tjetër nisur KOOWHEEL vetë-balancimin hoverboard K5 UL2272 dhe ASTM certifikatat me Bluetooth dyfishtë dhe LED dritat. Ajo gjithashtu ka një të trajtojë në mes, shumë më të lehtë për të sjellë. Në teknologji, struktura modulare, shumë më pak kabllot, më të sigurt, norma shumë më të ulët të dëmtuar (3 për mijë) dhe më të qëndrueshme. Kjo vetë-balancimin hoverboard është një formë unike e transportit që mund të shkojë kudo në qytet për sa kohë që bateria juaj elektrike e mban atë të shkojnë. Me duart pa biçikletë duke shkuar nga detyrat e çdo ditë, si në punë, fakultet apo kudo tjetër mund të kthehet të drejtë në një përfshirje të qetë dhe përmbushjen.

2

Koowheel kohët e fundit nisi palosshme skuter elektrike me patentë dizajn inovativ në modë të freskët e cila lejon zhvilluesve të ketë shumë më të mirë të reja. Ekran i saj LED ekran tërësisht tregojnë baterinë dhe shpejtësinë. Të lehta por energjike.

Në përgjithësi, Hoverboard Segway ka vendosur kërkesat e mrekullueshme në avancimet teknologjike dhe kohën e lirë. Së fundi raporti i famshëm se Segway mund të plotësojnë nevojat e shumta të mobilitetit për një treg të gjerë, mund të lehtësojë transferimet në forma të ndryshme të transportit, dhe të shërbejë si një zëvendësim për automjete.


Ora Post: Aug-23-2017