Si në lidhje me sigurinë për një të rritur hipur skuter elektrike?

L8

Tani Scooters elektrike ka bërë një zgjedhje popullore për kohën e lirë dhe palestër. Të rinjtë hipur bilancit Electric Scooter , mund të ushtrojë bilancit dhe aftësi refleks, dhe mund të nxisë zhvillimin e tru i vogël dhe për të nxitur zhvillimin e trurit, të përmirësuar qarkullimin kardiopulmonar. Në procesin e hipur bordit elektrike bilanc , sepse ju keni nevojë për të ruajtur ekuilibrin e çdo muskul pjesë trupi është në një gjendje të aktivitetit të dendur, bilanci i përgjithshëm me anë të lëvizjes, për të kultivuar vëmendjen e tyre dhe shpejtësinë e reagimit, të rritur fleksibilitetin e trupi, për të përmirësuar palestër fizike, të rritur inteligjencën, kështu që skuter balancues vetë Lëvizja është i njohur edhe si "lojë puzzle", ajo mund të kultivojnë dhe të përmirësuar të rinjve në mënyrë aktive, të sigurt, të fortë personalitetin, të pavarur, agresive.

1

Konsideratë e parë është siguria e të rriturve, e cila është gjithashtu çelësi për të marrë mbështetjen e familjes, dhe elektrike skuter balancues vetë keni blerë nëse kaluar certifikimin e UL 2272 apo jo, sepse kjo përcakton sigurinë e saj.

1. Hoverboard balancues vetë lëvizje përdorimi i forcës për të kontrolluar aftësinë ekuilibrin e trupit, gjë që e bën muskujt këmbë për të shërohen dhe për të përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme, në të njëjtën kohë, këmba është pikat më të bollshme e pjesëve të trupit të njeriut, dhe në fund pjatë e këmbë në fërkimit të vazhdojë të stimuluar Self Balancimi Scooter udhëtim, mund të merrni stimulim acupoint, të përmirësojë funksionin e organeve.

2. Në procesin e hipur, për shkak të bilancit të ruajtur, pjesë të ndryshme të muskujve të trupit të tensionuara, mund të bëjë sup, bel, këmbë, dore, shpinë dhe nyje të tjera kanë qenë të rrëmbyer. Për të forcuar në mënyrë efektive funksionin e këmbë, dhe për të ruajtur fleksibilitetin e saj.

3. hipur afatgjatë mund të nxisë bilancin e trurit dhe nervore refleks aftësisë së, mund të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e gjumit, energjik, plot vitalitet rinor, anti-plakje, në mënyrë efektive të parandaluar ndodhjen e sëmundjes Alzheimer.

4. Bilanci skuter elektrike efekt sportive palestër, por gjithashtu mund të në mënyrë efektive të kontrolluar peshën tuaj, për të parandaluar trashje.

5. Lëvizja Electric makinë bilanci nuk është vetëm një sport të dobishme, ose aktivitete elegante sociale, mund të gjejë miq të rinj, për të kryer forma të ndryshme të aktiviteteve, të pasuruar përmbajtjen e jetës, eliminuar dhe për të zvogëluar zakone të këqija.


Post time: Apr-17-2017