Çfarë ju pëlqen më të mirë në mes të E-skuter, zgjuar skuter dhe E-skateboard?

1920x896_ 副本

Pamja , paraqitja e tyre janë të ndryshme, por në thelb mbështetet në bilancin e njerëzve për të arritur, për nevojën aftësinë bilancit për një proces të caktuar mësimor, askush nuk do të jetë e mirë në hipur këto që ata janë të lindur.

图片 1

 

Skuter elektrike në krahasim me dy të fundit, ajo është më e lehtë për të mësuar dhe të kontrollit si weel si më të sigurt, për shkak se niveli i trajtuar mund të zvogëlojë mundësinë e rrëzua, sidomos rishtar, ndërsa duke u mbështetur në zotërim të saj, drejtim.

Brake , ata të gjithë kanë funksionin e frenave, por metoda e frenimit është e ndryshme, frenave elektrike skuter është frenave mekanike, në të majtë të levë dore ka një buton frenave, ju gjithashtu mund të hap timon pas teje, ajo është e frenave pasiv.

D3M 红 -1000-6_ 副本

Skuter zgjuar dhe Electric SkateboardBrake 's varet në bilancin e kundërt, ndërsa inerci e njerëzve dhe automjeteve do të zhduket me frena, pa marrë parasysh çfarë është shpejtësia, frenat mund të kontrollohet lehtë, ata janë frenave aktive.

Speed , në rrethana normale, shpejtësia e skateboard elektrike është i shpejtë, ngjitje aftësi është më e mirë se dy të tjerë. Shpejtësi normale është 30 km / h, shpejtësi të lartë është 40 km / h, shkojnë më të shpejtë

 Koowheel Electric scooter L8, shpejtësia max është 25 km / h ndërsa fabrika Pushimi (Shpejtësia max mund të rregullohen në 30 km / H thrugh vendosjen APP nga përdoruesi)

Shpejtësia max e zgjuar bilanci scooter K5 është 15 km / h.

1

Ajo mund të shihet se Scooters elektrike L8 dhe skateboard elektrikejanë më të shpejtë se skuter zgjuar në shpejtësinë. Ne mund të kryejë të shkojnë kudo. Skateboard elektrike është më efikas, më të dukshme gjatë orëve të pikut. Të gjithë ata janë mjete të mira për udhëtime të shkurtra.

Mbi mjetet në modë dhe të ftohtë të shkurtër udhëtim, i cili nuk ju pëlqen më të mirë?

 


Post time: Apr-28-2017