Ju duhet të dini këto gjëra para blerjes E-skateboards

Çfarë pyetje duhet të konsiderohet? Sigurisht sigurinë e saj. Kështu, ne Koowheel  skateboards elektrike furnizuesit kanë marrë CE, RoHS, certifikatat FCC UN38.3. Ashtu si një makinë apo biçikletë, këto skateboards elektrike gjithashtu duhet të jenë të mirë-ruajtur me qëllim për të drejtuar smoother. Në qoftë se ajo ndoshta nuk do të duket si çdo e skateboards elektrike që e keni parë deri më tani. Që të njëjtën ide tani vlen edhe edhe për çështje të tilla si skateboards, duke lejuar skaters për të bërë disa gjëra që ata nuk mund të në një bord normale, si hipur përpjetë. Deri tani unë jam i sigurt se ju keni mendoi se kjo skateboard specifik ka një motor të vogël në brendësi të saj. Bateritë, megjithatë, duket se megjithatë të jetë një faktor kufizues për shumicën e skateboard modë elektrikeharton. Paraprakisht, konsumatorët të cilët zbuluar se skateboard e tyre elektrike do të ishte kundër ligjit për udhëtim në rrugë anuluar paraporositur tyre. Roto-band skateboard furnizuesi ( Koowheel markë) pretendon të jetë e lehtë, më të shpejtë, dhe skateboard më superior elektrike në planet. Këtu ne ju japin me disa sugjerime se si të bëjnë përdorimin e skateboards elektrike të sigurt.

Riding e bordit për të punuar

Ka disa të vërtetë skateboards ftohtë elektrike në treg dhe disa prej tyre janë zhvilluar mjaft ingeniously. Ka skateboards. Gama - Nëse turne për të punuar apo fakultet vetëm merr dhjetë minuta atëherë ju nuk duhet të ketë ndonjë çështje me atë që shumica e skateboards mund të mbulojë këtë në një kosto të vetme. Bazuar nga dy pals patinator të cilët janë përcaktuar për të furnizuar skateboard mirë elektrike në këtë planet, Koowheel Boards janë liderët në sektorin e skateboards elektrike. Ky bord nuk amazingly si duhet në terren off-autostradë, trajtimin e çështjeve që bordet e ndryshme nuk mund të ëndërrojnë edhe për me lehtësi. Normalisht një motor më e madhe rënie kv është e mjaftueshme, ajo ishte në rast dhe klimat e mi kodra shumë të duhur dhe është zgjedhja më e lirë. Çfarë ju duhet të konsideroni më herët se pazar për një? ajo është skateboard shpejtë elektrike , ajo është gjithashtu shumë e butë. Si mund kjo është aq e butë? Kjo ndoshta mund të arrijë një ritëm deri në 30 km / h dhe së bashku me paketë bateri e zëvendësueshme, 2pcs paketat bateri mund të zgjasë 60 km, të shkojnë më të gjatë.

Çfarë është një mënyrë efektive për të përcaktuar një nga skateboard mirë elektrike për riders, fëmijët dhe të rriturit? Një spekulim që ju tregon këtë skateboard elektrike ka për qëllim të rriturit është vlerësuarat energjia e prodhimit të motorit. Kjo është një skateboard elektronike që është i pajisur me një motor elektrik e cila është përdorur nga largët. I largët është shumë e lehtë për t'u përdorur, por është e hapur për të vepruar. Lehtë për t'u përdorur menaxhimin e largët lejon një përshpejtim të lehtë - dhe madje do të thotë që ju mund të zhvendoset në mënyrë prapa!


Ora Post: Mar-09-2018