Tentang Kami

jomo

Propil KOOWHEEL Company

KOOWHEEL ngagambarkeun standar pangluhurna kaamanan sarta playability coolest na portability dina Scooter balancing diri industri. Simkuring geus fokus dina parabot iinditan pondok-jarak saprak awal rentang 2009. Produk boga Scooter listrik ,2 roda diri balancing Scooter s & 4 roda skateboard listrik . Produk pamakéan urang aman tur ramah lingkungan kakuatan suplai nu ngurangan gumantungna kirang dina minyak. Samentara éta, maranéhna henteu ngan scooters tapi Toys badag kami madhab bisa geus katempo di jalan, di taman, di supermarket tur dina pantai bringing genah & joys ka dulur.

KOOWHEEL Kakuatan Perkenalan

Pausahaan ieu lokasina di Shenzhen Cina husus di  scooters listrik nyertakeun leuwih 32000 ㎡. Babarengan leuwih ti 32 insinyur & leuwih ti 600 pagawé, kapasitas manufaktur its'weekly tiasa 20000 ~ 30000pcs.

 

QQ 截图 20161103210358

QQ 截图 20161103210241