Koowheel Best Daya-mantuan nak urang Scooter E3 listrik

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Kakuatan-mantuan nak urang Scooter listrik E3

1 5 6 7 8


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • model E3
    Beban-bearing 40KG
    paten tipe praktis tur anyar
    tegangan gawe 16.8V
    ngecas tegangan 16.8V
    ngecas Ayeuna 1A
    ngecas Time 2.5H
    Speed ​​dipeunteun 10KM / h
    Rentang (km) 4.2KM
    Kamampuh batré 2000mAh
    Brand batré china brand (4pcs china batré)
    Modél motor 100W tunggal jeung brushless
    Mimitian Dina nandaan Numpang-on nandaan
    Sakabeh Ukuran Scooter 63CM * 28CM * 75.5CM
    System kontrol hiji
    Waterproof, Dustproof IP31
    Ukuran pakét 750mm * 150mm * 325mm
    Taya Jauh Pindah, teu Out-cangkang Warna Nalika Lampu Dina, teu bluetooth, euweuh daya Low nunjukkeun.
  • Produk patali