Koowheel Natal 8600mAh Limited Edition 2nd Generation Electric Skateboard Kooboard

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Natal kasinugrahan
Fitur:
1. Struktur elastis keur mencegah batré jeung éléktronik komponen ti keur ruksak nalika dewan anu ngagulung; 2. Dual Brushless Hub-motor; 3. chip Smart ulah akselerasi dadakan atawa marake dadakan, aman;
4. pak batré Replaceable, 2pcs bungkus batré bisa lepas 40km, balik deui;
5. Normal speed 30km / h, luhureun speed 45km / jam, buka gancang;
6. Real-waktos mantau suhu motor, nangtayungan motor intelligently;
 Generasi 2nd Kooboard

Aya naon anu énggal?

1. mainboard Anyar

Meureun paling stabil mainboard pikeun skateboard listrik port Anyar DC carjer, gampang & ramah Anyar PCB solid perumahan ulah peupeus Mudah kawat link / putus antara PCB & motor

2. jauh Anyar

Desain Ergonomic, Alus lemes touch Anyar PCB, NO masalah disconnection smoother Akselerasi & ngerem Lampu & Geter pikeun ngingetkeun kakuatan & sambungan

3. motor anyar / roda

97MM motor / roda Anyar 350W x 2 motor jeung roda Replaceable PU design Unik bakal nulungan motor cooling maximumly Max Speed ​​42km / jam

4. Batre diropéa

panyambungna Anyar ti batré ulah ngaluarkeun nyambungkeun program New baris ngajaga batré tina leuwih boga muatan ku ngerem regenerative. Lajeng Kooboard baris megatkeun lalaunan jeung eureun.Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableD3M 二代 描述 --1200_04Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable Koowheel longboard kalawan batré replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable

Asesoris pakét:

2x tambahan pungkur kabayang kit 1x tambahan batré 4300mah 1x UL Certificated Besar carjer 1x DC port carjer adaptor 1x ngaropéa sapatu T Alat 1x Jauh, kalawan USB ngecas sambungan kabel 1x pamaké Manual


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kooboard beurat 7,3 kg / 16,5 lbs
    ukuran 90 * 25 * 13cm / 36 * 10 * 5 inchs
    jajaran 15-20 km / 9-13 mil
    Hill kelas 15%
    Max beban 120kg / 264 lbs
    geladak material kai maple Kanada
    batre kapasitas 36V 4300mAh / 155WH
    ngetik 20pcs18650 sél litium laju High
    beurat 1.6 kg / 3,5 lbs
    waktos muatan 2-3 WIB
    hirup batré 1500 siklus ngecas
    motor kakuatan Brushless Hub Motor 350W * 2
    speed Max 42 KPH / 26mph
    gilinding material PU
    ukuran 97mm
    Durometer 85A
    kapencil Konéktipitas Bluetooth Low-énergi
    ngerem System Ngerem Regenerative éléktronik
    carjer ngasupkeun AC110V-240V 1.5A
    hasil DC42V
    Sertipikat UL
    sertipikat CE, RoHS, FCC UN38.3
  • Produk patali