Koowheel ekslusif Patén 8 inci L10 Scooter Electric pikeun rumaja atanapi sawawa

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Koowheel ekslusif Patén 8 inci Scooter Electric L10 pikeun rumaja 3 4


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • mode L10
    paten Patén ekslusif 8inch
    kapang kapang pribadi sareng patén apperance
    beban Max 120KG
    Tipe ban 8 "inci
    ngecas waktos 3H
    speed Max 25KM / h
    sudut climbing Max 15 °
    jajaran 8-12KM
    batre Mumpuni batré Cina, 4 Ah (20pcs batré)
    motor 300W
    tingkat waterproof IPX4
    ukuran packing 950 * 390 * 240mm
    Kalawan App na linghtings LED warni.
  • Produk patali