Koowheel K3 6,5 inci Electric Hoverboard kalawan Bluetooth Self balancing Scooters keur sawawa Kids

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

kapang pribadi sareng patén apperance

Ukuran ban: 6,5 inci
batre: Cina batre, 3Ah, 29.4V
Mainboard: TAOTAO
Motor: HangHong Brushless
carjer: UL60950 AS / UL60335 EU
bijil: CE RoHS FCC

1




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali