KOOWHEEL Anyar design Hovershoes diri pinter balancing salah kabayang Scooter listrik

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

2018 Koowheel ekslusif Smart Hovershoes diri pinter balancing tunggal kabayang e-Scooter

 

hovershoes pinter ekslusif diri balancing salah kabayang Scooter Presale

kaunggulan:

 

1. Play salaku naon anjeun resep ngalakonan.

          Urang sebut wae Hovershoes, anu digabungkeun jeung kauntungan skateboard,  Scooter balancing diri pintersarta roller skating,  beuki trik bisa diputer. Ku kituna bisa nyandak mana buka madhab.

2. Tanpa kadali jauh, maén ku ngajaga kasaimbangan jeung pohara gampang beroperasi.

  Anjeun malah bisa numpak kalawan bébas di 5 menit tanpa pangalaman wae sateuacanAnjeun tiasa nyieun ka playability ekstrim tanpa palarangan dewan urang.

3.   mawa Lightweight tur diidinan ku pesawat.

4.   You are looking for the trend, KOOWHEEL hovershoes are for you to creat the trend.10 11 12 13 1416 17 1815


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • jajaran 10KM
    Speed ​​top 12KM / H
    Maksimum beban Beurat 130KGS
    Ukuran motor 90MM
    motor daya 250W * 2
    Gawe bareng temp. 0 ℃ -40 ℃
    Maksimum climbing Angle 9 °
    Hareup jeung Rear Dengdekkeun Angle 80 °
    Kénca na Katuhu Dengdekkeun Angle 50 °
    Kamampuh batré 2Ah
    ngecas Time 2H
    Recharging Time 1500
    ngecas Input AC100V-240V
    Ngecas temp. 0 ℃ -40 ℃
    ngecas Kaluaran 29.4V / 1A
    NW 3.3KGS * 2
    ukuran 227 * 155 * 113MM
  • Produk patali