KOOWHEEL newest Cool balancing diri Scooter Smart Balance Scooter k8

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

KOOWHEEL panganyarna Smart Balance kabayang  diri balancing Scooter K8

Fitur:

  • K8 dirancang di Milan, éta mimitina pasar Uni Éropa ngaropéa
  • Desain cecekelan disumputkeun, gampang dibawa
  • Pareum design kabayang jalan, gampang nyekel panon diantara model rata
  • beurat langsing jeung lampu
  • garis héjo on pedal

kaunggulan :

Koowheel ulah nyieun produk kualitas low
K8 tetep standar kualitas nu Top
Paké mung suppliers Top pikeun PCB, Motor, carjer
The paling dipercaya 24V 6.5inch Scooter dua kabayang
Batre meets sadayana standar kaamanan
laju panghandapna cacad

K8_01K8_02K8_04K8_06K8_07K8_08K8_09


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Performance parameter tegangan input 29.4V
    tegangan output 29.4V-23V
    speed Max 10km / jam
    tegangan gawe 23v-29.4V
    kapasitas ngurangan batré 10A
    kapasitas batré 4AH
    parameter fisik beban Max 100KG
    ukuran 594MM: panjang
    lebar: 180MM
    jangkungna: 176.5MM
    Beurat bersih 8,65 KG
    hawa operasi  -10-40 ℃
    lingkungan operasi Sudut Max: 18 °
    taneuh clearance ≤3CM
    jajaran 10-12.5km
    Max climing sudut 18 °
    Ngaran aturan tanggal produksi  -Year-Bulan-Tanggal
    IPX kelas IPX4
    hawa gudang   -20-60 ℃
    carjer rating kakuatan 58.8W
    pabrik  AOI
    Voltaseu tegangan input AC AC100V-240V DC tegangan kaluaran DC29.4V
    DC kaluaran ayeuna  1550mA
    ngecas suhu  0-45 ° C
    parameter hanca indikator Matinya blinks indikator, evaluate masalah ku kali blinking
    warning speed Nalika speed motor urang ngahontal laju warning setting of 10km / jam, anu warning alat keur nyieun sora ngahiung alarm; lamun eta sahandapeun wates speed (nilai set: 10km / jam), nu alat keur nyieun sora ngahiung warning henteu alarm.
    indikator kakuatan  Dina mode tegangan: gede ti 23V, lampu héjo, kirang ti 23V tur gede ti 22.3V, lampu konéng, kirang ti 22.3V lampu beureum.
    Bates Kacepetan lamun speed motor urang nepi ka wates speed, ciciren alarm alat keur nyieun sora ngahiung; Upami eta henteu alarm.
    beban panyalindungan sirkuit pondok motor 's nalika motor circuit pondok lumangsung dina jalan, controller bakal ngajaga langsung, pikeun nyegah ngalawan pipa kakuatan séjén alatan réaksi ranté
    alat keur nyieun sora ngahiung lamun controller nu gagal atawa motor leuwih speed (ngahontal kana nilai Siapkeun warning) / kakuatan, anu alat keur nyieun sora ngahiung bakal alarm)
    Gyroscope sudut calibration kakuatan on jeung tahan tombol kakuatan pikeun 5 detik (teu bisa dileupaskeun) pikeun ngamimitian calibration gyroscope, calibration geus réngsé sanggeus taillight nu blinking, alat keur nyieun sora ngahiung disada, dibalikan deui fungsi neruskeun tunggang; sudut rentang koreksi ngeunaan ± 10.
    fungsi Otomatis-sare lamun pedals tanpa sensing nanaon di 10 menit, controller bakal Cicing eta handap otomatis.
    Guide sora teu
  • Produk patali