Koowheel patén kasaimbangan pinter kabayang 8.5inch roda badag K7 kaluar jalan

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Smart Balance Scooter Bluetooth K7 ban 8.5inch padet Hummer

Ekslusif patén Bluetooth kasaimbangan pinter kabayang hoverboard 8.5inch

 

Fitur:

1. 8.5inch roda badag, kaluar-jalan, cocog pikeun pantai tunggang, pangalaman tunggang alus
2. 500W motor, kakuatan kuat
3. sistem motherboard Dual, ngaronjatkeun efisiensi produksi sarta sanggeus-jualan
4. patén Panémbong ekslusif
5. Dupi nambahkeun Bluetooth
Ekslusif penampilan patén kasaimbangan pinter kabayang hoverboard 8.5inch Koowheel patén ekslusif kasaimbangan pinter hoverboard kaluar jalan 8.5inch 33 44 55 66

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • NO Pro.Name Model No. Spesifikasina beurat
    1 Hoverboard k7 8.5inch 16KG
    kelir Kelir tina batok: Beureum , Blue , Hideung , bodas , héjo , beureum ngora , emas ( customizable )                                              frosted cangkang : beureum, biru, hideung, bodas ( customizable )                                                                                      percetakan Transfer Cai : seuneu , hip hop , dazzle ( customizable )
    fungsi utama 8,5 inci kalawan Bluetooth
    NO Spesifikasina NO Spesifikasina
    1 Max Loading 120KG 12 Jenis motor tambaga motor350W
    2 Patén desain penampilan Jomo / koowheel 13 instruksi kakuatan indikator LED
    3 volt ngagawekeun 33V-42V 14 ukuran
    4 ngecas volt 42v 15 sistim kontrol Taotao "Sistim -board Dual
    5 ngecas ayeuna 2000mah 16 cai Resitant IP54
    6 ngecas waktos 2.5h 17 rating seuneu tina cangkang V0
    7 Speed 12km / H 18 kapencil teu sahiji bae
    8 Max climbing 25 Gelar 19 kelir Beureum, Bulao, Hideung, Bodas
    9 Rentang (km) 15-20km 20 spiker Bluetooth nuhun
    10 kapasitas batré 4.3A 21 Batré warning low handapeun 15%
    11 sél batré LG 22 ukuran packing ukuran: 770*30 * 315mm NW: 14kg GW : 16kg 
  • Produk patali