Koowheel Patén Inovatif design fashionable Scooter listrik E1

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Fitur:

1. Patén Inovatif fashionable design tiis;

2. Cahaya tapi energetic;

3. Rupa-rupa jenis headlamps jeung lampu buntut husus;

4. layar tampilan LED sagemblengna mintonkeun batré jeung speed;

5. Hideung Tech pinter awal lamun push speed ngahontal 3km / h;

6. 8 inci pangropéa bébas ban solid;

7. narilep & mawa gampang;

8. Free aplikasi pikeun ngarekam & bagikeun unggal lalampahan anjeun, setélan robah;
9. bobot Extendable, alus keur duanana kids déwasa.

 Acara produk :

E1 描述 -960


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • E1 4.3Ah 25.55V E1 4.3Ah 36.5V E1 8.7Ah 36.5V
    motor 250W 350W
    Jenis motor Brushless Hub
    batre 4.3Ah 25.55V 4.3Ah 36.5V 8.7Ah 36.5V
    ngecas Time Nepi ka 3 Jam Nepi ka 4 Jam Nepi ka 5 Jam
    Max Range 10-15 KM 15-20 KM 25-30 KM
    Max Speed 22-25 KM / H 26-30 KM / H
    Batesan Beurat 100KGS
    Beurat produk 10.89KGS 11.55KGS 12.12KGS
    Marake marake éléktronik + Foot marake
    Ban Tipe & Ukuran 8 inci padet ban
    lampu Led Headlights & Batang
    Type throttle jempol
    mamerkeun LCD Integrated
    climbing Angle 10 Derajat 15 Derajat
    carjer UL Didaptarkeun, 100v-240v, pikeun pamakéan global
    disarankeun Jaman 13+
    UL Certified nuhun
    Dimensi narilep L 92 * W 16,5 * H 35 CM L 105,9 * W 16,5 * H 35 CM
    Dimensi Unfolded L 92 * W 43 * H 113 CM L 105,9 * W 43 * H 113 CM
    Dina The Box Tilepan Scooter, carjer, Manual
    Pamakéan nandakeun Suhu 10 ° F-104 ° F
    ngecas Suhu 32 ° F-104 ° F
  • Produk patali