Koowheel patén 2 kabayang kasaimbangan diri Scooter K5 7inch kalawan Bluetooth duaan jeung lampu dipingpin pinter

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Specs .:

1. 50% beurat unggal sisi tetep eta kasaimbangan otomatis saméméh péngkolan on na sanggeus mareuman, sarta jadi leuwih stabil, leuwih gampang sarta aman numpak, hususna keur beginners;

2. struktur, teuing kirang kabel, leuwih aman, leuwih handap cacad laju Modular (3 per sarébu) jeung leuwih stabil;

3. Simkuring geus kungsi dilarapkeun patén jeung éta non-ngalanggar kalawan Srimanganti, solowheel atawa agul, sagemblengna béda téknologi sarta patén-patén, patén kami sorangan.

4. UL2272 na ASTM sertipikat;

5. 8pcs sensor graviti, teu biasa gros 4pcs silicone, leuwih sénsitip sarta stabil, laju cacad handap;

6. 7,5 "kabayang;

7. Sistim kontrol Double;

8. Dua roda misah teu nyambung ngahiji, aya 3 bagian moal ayeuna 2 bagian;

9. pisah jeung batré replaceable;

10. speaker Bluetooth Double;

11. cecekelan di tengah, gampang dibawa;

12. layar HD dina cecekelan pikeun némbongkeun info.

1

 

3

PLS pariksa video nu uninga nu langkung lengkep ihwal model Koowheel K5:
http://www.koowheel.com/video/

 

Fitur:

1. Samsung aslina batré diimpor;

2. Taotao Tech mainboard;

3. Hanghong motor;

4. Bahan baku dijieun panutup kalawan UV katutup;

awakna alloy 5. Aluminium;

6. UL / CE certificated carjer. 

Jaminan: 2 taun pikeun EU. / 1 taun pikeun AS

K5 详情 页 - 确认 750_04 水印
K5 详情 页 - 确认 750_05 水印
Koowheel patén hoverboard roda 7inch K5 kalawan Bluetooth duaan jeung lampu dipingpin pinter

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Scooter Beurat bersih 10KG
    dimensi L625 * W190 * H200 (MM)
    Wates jarak 20KM
    Hawa Range pikeun Ngagunakeun 0 ℃ -40 ℃
    gradién diidinan maksimum 20 °
    kapasitas beban 100KG
    batre kapasitas 4.3Ah
    ngetik batré litium 18650 laju tinggi
    beurat 1.7KG
    ngecas waktos 2H
    kali ngecas 1500 siklus
    motor ngetik Brushless induktif motor DC
    speed maksimum 15KM / H
    dimensi 7,5 inci
    controller parameter teknis sistim kontrol gelombang sinus Dual
    Dina dewan lamplight Indikator lamplight saluyu
    alat keur nyieun sora ngahiung alarem saluyu
    cahaya otomatis LED lampu induksi LED
    layar tampilan tampilan tingkat batré 4 tingkatan
    tampilan speed speed waktu nyata
    tampilan suhu hawa motor
    tampilan Bluetooth sambungan Bluetooth
    dewan Bluetooth ngetik Bluetooth modul 4.0
    fungsi aplikasi kontrol aplikasi tur setting parameter
    tanduk Kembar tanduk 30MM
    siaran audio speed lemah sareng tingkat batré
    carjer ngasupkeun AC110V-240V
    hasil DC42V2A
    ngecas waktos 2H (output ayeuna tinggi 2000MA)
    Hawa Range pikeun Ngecas 0 ℃ -40 ℃
    Modél carjer AOI-08420200DD1
    Supplier of carjer AOI
    sertipikasi sertifikasi UL
  • Produk patali