Koowheel 2nd Generation Electric Skateboard Kooboard kalawan roda replaceable

jéntré produk

parameter

eupan balik

Tags produk

Fitur:
1. Struktur elastis keur mencegah batré jeung éléktronik komponen ti keur ruksak nalika dewan anu ngagulung;
2. Dual Brushless Hub-motor;
3. chip Smart ulah akselerasi dadakan atawa marake dadakan, aman;
4. pak batré Replaceable, 2pcs bungkus batré bisa lepas 60 km, balik deui;
5. Normal speed 30km / h, luhureun speed 45km / jam, buka gancang;
6. Real-waktos mantau suhu motor, nangtayungan motor intelligently;
Generasi 2nd Kooboard

Aya naon anu énggal?

1. mainboard Anyar

Meureun paling stabil mainboard pikeun skateboard listrik

Anyar DC port carjer, gampang & ramah

Anyar PCB solid perumahan ulah peupeus

Gampang link / putus kawat antara PCB & motor

2. jauh Anyar

Desain Ergonomic, Alus touch lemes

PCB anyar, NO masalah disconnection

Akselerasi smoother & ngerem

Lampu & Geter pikeun ngingetkeun kakuatan & sambungan

3. motor anyar / roda

97MM motor / roda

350W Anyar x 2 motor jeung roda Replaceable PU

Desain unik bakal nulungan motor cooling maximumly

Max Speed ​​42km / jam

4. Batre diropéa

panyambungna Anyar ti ngaluarkeun batré ulah nyambungkeun

program New baris ngajaga batré tina leuwih boga muatan ku ngerem regenerative. Lajeng Kooboard baris megatkeun lalaunan jeung eureun. Anyar ONYX dek & Pakem pita, sarta leuwih ...    Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableD3M 二代 描述 --1200_04Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable

Koowheel longboard kalawan batré replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceableKoowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable

Asesoris pakét:

2x tambahan pungkur kabayang kit

1x UL Certificated Besar carjer

1x DC port carjer adaptor

Alat T ngaropéa sapatu 1x

1x Jauh, kalawan sambungan kabel USB ngecas

Manual pamaké 1x


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kooboard beurat 7,7 kg / 17 lbs
    ukuran 90 * 25 * 13cm / 36 * 10 * 5 inchs
    jajaran 20-25 km / 12-15 mil
    Hill kelas 25%
    Max beban 130kg / 286 lbs
    geladak material kai maple Kanada
    batre kapasitas Option1: 4300mah
    Option2: 5500mah
    ngetik 20pcs18650 sél litium laju High
    beurat 1.6 kg / 3,5 lbs
    waktos muatan 2-3 WIB
    hirup batré 1500 siklus ngecas
    motor kakuatan Brushless Hub Motor 350W * 2
    speed Max 42 KPH / 26mph
    gilinding material PU
    ukuran 97mm
    Durometer 85A
    kapencil Konéktipitas Bluetooth Low-énergi
    ngerem System Ngerem Regenerative éléktronik
    carjer ngasupkeun AC110V-240V 1.5A
    hasil DC42V
    Sertipikat UL
    sertipikat CE, RoHS, FCC UN38.3
  • Produk patali