wartos

  • Pos waktos: Mar-14-2019

    koowheel, a panyadia global ngarah tina solusi iinditan pondok-kajauhan, bade nampilkeun di Sumber Global Hongkong Consumer Electronics Tembongkeun, salah sahiji nu panggedéna nempokeun dagang éléktronika sadunya anu diayakeun di Hongkong ti April 11- 14, stan 2019. koowheel: 2F36 Baca leuwih »

  • The "satengahna" - A Timer balancing Scooter nyandak anjeun eta
    Pos waktos: Apr-20-2018

    balancing diri E1 Scooter Koowheel Electric Ieu lampu tapi energetic, patén Inovatif design tiis fashionable, LED layar tampilan sagemblengna mintonkeun batré jeung speed, daya serap shock super kalawan karét 8inch ban pneumatic. Di sagigireun, narilep tur mawa gampang. Sanajan kitu, eta bisa nyadiakeun identi nu ...Baca leuwih »

  • Naha Anjeun Hayang A Dua kabayang Self balancing Electric Scooter
    Pos waktos: Mar-21-2018

    Kungsi aya sababaraha fashions nu tadi masalah sareng sistem batré jeung dewan jero lalaki dipecat. dewan ogé geared up kalawan sensor galur responsif nuturkeun maneh dimana wae Anjeun mindahkeun beurat anjeun. Nalika kosan a Swagtron, anu 1st hambalan suku dina waktu ti tukangeun. Lamun lumangsung lean ba ...Baca leuwih »

  • Skateboards listrik bisa Jieun pengendara ngalayang
    Pos waktos: Mar-15-2018

    Lamun model primér mucunghul sadia dina pasaran, aranjeunna geus solely sakuduna dituju bisa dipaké salaku angkutan asli, keur gede pikeun mun anjeun hayang buka imah babaturan urang, nepi ka SMA, atawa sababaraha commuting lianna. skateboard listrik rusuh ieu hadir kalawan marake disc pungkur, pneumati masif ...Baca leuwih »

  • Anjeun kudu nyaho hal ieu sateuacan purchasing E-skateboards
    Pos waktos: Mar-09-2018

    Naon sual kudu dianggap? Tangtu na Kasalametan. Ku kituna, urang Koowheel supplier skateboards listrik geus diala CE, RoHS, sertipikat FCC UN38.3. Ngan kawas mobil atawa sapédah, ieu skateboards listrik Sajaba kedah nicely-ngurusan kalawan niat pikeun ngajalankeun smoother. Lamun meureun ...Baca leuwih »

  • Kasalametan anu firms skateboard listrik nanyakeun ka patarosan pangalusna?
    Pos waktos: Mar-07-2018

    Kalawan hal ka nyusunna of skateboard, Anjeun bisa kudu ngahuleng mikiran masalah sababaraha facets perkembangannya. Mun anjeun resep pamanggih hiji skateboard listrik, tapi anjeun bogoh setelan Anjeun hadir, Anjeun kudu mawa katingal di EON: nu powertrain listrik modular primér. Dina dunya paced rusuh kawas ours, ...Baca leuwih »

  • Meuli Good Quality na Cool Electric Skateboard
    Pos waktos: Mar-02-2018

    batréna pinuh ngeusi dina ngeunaan 2-3 jam, gumantung sabaraha ayeuna teh lemes. Anjeun bisa Cicing atanapi muka leungeun anjeun saloba rék, tanpa salempang ngeunaan eta ragrag atawa ngalayang jauh. Gantina, lain single tina sababaraha "kualitas luhur" Sél miboga kapasitas anu deukeut jeung dipeunteun capacit ...Baca leuwih »

  • Dimana anjeun hoyong buka perjalanan di cinyusu ieu?
    waktos pos: Feb-28-2018

    Spring datang pas, Rék balik kana lalampahan iraha wae? Atawa rék balik kaluar na neuleuman alam béda? Ulah rék masihan diri atawa kulawarga hiji liburan impressive tur sampurna? Mun jawaban nu nya Sumuhun, mangga milih hiji poé cerah rék kaluar, teras anjeun bakal nyekel tetempoan terduga dina tungtungna ...Baca leuwih »

  • Pangpanjangna Lalampahanna Ku Electric Skateboard
    waktos pos: Feb-23-2018

    Hayu urang attending ka titik di mana diperlukeun sababaraha inovasi serius keur nangtung kaluar dina aréa skateboard listrik; pilihan kawas regenerative ngerem na di roda motor. Kadali jauh nirkabel bisa panginten saeutik tingkat lemah sakumaha ayeuna teh dijieunna tina palastik flimsy tur asa cukup Che ...Baca leuwih »

  • Hiji Mangsa anyar Of Commuting-Electric Skateboards
    waktos pos: Feb-06-2018

    Biasana, alatan ukuran sarta beurat anu skateboards mawa éta téh masalah anu. Urang basis Jerman lolobana staf kungsi lila geus panasaran ngeunaan "elektro-mobilitas", nu perhatian pulitik badag di Jerman sarta sabenerna dia sakabeh nagara sagala ngaliwatan Éropa. Urang nawiskeun perdana-kiyeu meuli mantuan a ...Baca leuwih »

  • Nu anjeun resep, Scooter Electric atanapi Skateboards
    waktos pos: Feb-01-2018

     Loba toko online geus mimiti maturan scooters balancing diri na hoverboards sakali deui. Scooter jempé brings alesan dibanderol, Avenue-légal kualitas prima, anu Koowheel héjo scooters listrik ngekspor ka Éropa. The marake leungeun atawa suku-dioperasikeun idin Anjeun pikeun ngeureunkeun Scooter nu instan tanpa ...Baca leuwih »

  • The Lightest Electric Skateboard Di bumi
    Pos waktos: Jan-25-2018

    Simkuring oge panginten-ngeunaan salah sahiji cara anu pangalusna pikeun tetep tegangan lumaku dina ranté drive. Henteu sakabéh hoverboard tapi solely ieu hoverboards Electric anu boga certifications ditangtoskeun anu aman ngagunakeun - ieu ngawengku sakabeh pangluhurna 10 hoverboards nu pangalusna didaptarkeun di handap. Éta téh mangkaning keur de ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jan-19-2018

    Kalawan luhur-tech téhnik balancing diri, steadiness ganda kalawan diwangun-di gyroscope tur sénsor gravitasi, pisan gampang pikeun ngatur, ngan ngarobah haté beurat physique anjeun, Scooter Anjeun flexibly baris mindahkeun payun, mundur, ditinggalkeun, katuhu, sarta sanajan giliran 360 diploma dina titik. Salah sahiji Fe pangalusna ...Baca leuwih »

  • Unik Béda Self balancing Scooters
    Pos waktos: Jan-12-2018

    mannequin nu kudu jadi ditangtukeun salaku per kualitas motor. Sumuhun, eta nu keur jalan harga nu loba duit, kumaha nyandak katingal di konstruksi, sarta kualitas sheer tina pangwangunan budak bahaya ieu, nu nuju kenca wondering naha atanapi henteu eta mangrupakeun trafo di nyumputkeun. Gampang rech ...Baca leuwih »

  • Dinyana keur dipake skateboard listrik jeung kaamanan
    Pos waktos: Jan-10-2018

    In order to reduce any type of risk, we recommend you carefully heed the following warnings. Use KOOWHEEL Electric Longboard sensibly and responsibly. KOOWHEEL Electric Skateboard is a hi-ech transport vehicle, but its incorrect and inappropriate use can cause injuries. Always wear shoes, a hel...Baca leuwih »

  • Nu Maha nikmat Hoverboard balancing Scooters 2018
    Pos waktos: Jan-04-2018

    Kitu ogé, anu Scooter listrik asalna di sagala rupa kelir sarta éta ogé mungkin pikeun ngahias kalawan stiker nu mangpaat pikeun cowl nu goresan anu Pops nepi unggal jadi mindeng. Tangtu, eta hiji tipe nu bisa nyepetkeun maneh ka mana bae tujuan nu nuju dimaksudkeun dina jeroeun euweuh ...Baca leuwih »

  • KOOWHEEL Electric Purwokerto sarta Manajemén Longboard
    Pos waktos: Dec-27-2017

    CLEANING Always close the power port before cleaning. Always disconnect KOOWHEEL Electric Longboard from the charger before cleaning it. Do not use thinners or other solvents to clean since they could damage surfaces. Use a damp cloth to clean plastic parts. Do not wash KOOWHEEL LONGBOARD with ...Baca leuwih »

  • The Electric Skateboard bakal Cool Natal kasinugrahan di 2018?
    Pos waktos: Dec-22-2017

    Natal datang geura-giru. Naon kahayang anjeun dina taun anyar? Anjeun pilari kado kmu fashionable pikeun babaturan anjeun atanapi kulawarga? Meureun anjeun geus scoured sababaraha luhureun kaulinan kahayang-béréndélan tur sagala-sabudeureun gagasan kado hébat, teras masih bisa manggihan kado idéal? Lamun ditéang som ...Baca leuwih »

  • Rupa ngerem on Electric Skateboards
    Pos waktos: Dec-14-2017

    Dina sagala wahana listrik, aya sababaraha rupa primér braking- dinamis, gesekan, sarta ngerem regenerative. Éta sadayana nganggo metode béda tina slowing kendaraan handap. Gesekan ngerem rem gesekan anu tipe sarua rem nu dipaké dina mobil konvensional. Intina, gesekan agai ...Baca leuwih »

  • Naon beda antara helm sapédah jeung sapatu helm?
    Pos waktos: Dec-11-2017

    Hiji patarosan umum nu urang menta anu, "Naon béda antara hiji helm sapédah jeung sapatu helm?" Kumisan ti bédana atra dina nuhun, sapédah jeung sapatu helmets sabenerna functionally béda di sababaraha cara, jeung anjeun hoyong mastikeun lamun meuli tipe katuhu helm keur ri ...Baca leuwih »

  • The Best Electric Skateboard Backpacks Pikeun Board anjeun
    Pos waktos: Dec-06-2017

    Biasana anjeun teu hayang mawa listrik jarak lila skateboard anjeun ku leungeun, sarta ransel dewan bisa nyieun loba gampang pikeun ngalakukeunana. Ku ransel dewan, Anjeun ogé bisa ngarasakeun bebas mawa dewan anjeun dianggo pas keur isuk hujan na masih numpang deui balik ka imah lamun éta sunnier Atang. Th ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Nov-30-2017

    Aya loba hoverboards unlicensed kaluar aya sadia dina pasaran, jeung anjeun resep ka pikeun mastikeun Anjeun kudu salah nu aman numpang pikeun anjeun atawa kids Anjeun. hoverboards ieu sadia ti firms sagemblengna béda dina ukuranana béda jeung formulir kituna minuhan sarat jalma. The ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Nov-29-2017

    Baca leuwih »

  • skateboards listrik mungkin ngarobah commuting Anjeun
    waktos pos: Nov-03-2017

    Salaku standar hirup masarakat terus naek, beuki loba urang resep ka ngungudag hirup leuwih fashionable tur merenah. Utamana youngers, aranjeunna mikahayang ngajajah deui hal anyar jeung seru. Ku kituna, aranjeunna boga paménta luhur pikeun parabot perjalanan pondok-kajauhan. Di hiji sisi, maranéhna bisa ngarasakeun conv ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Oct-27-2017

    Éta alatan gadget ieu mobilitas pribadi teu dimaksudkan pikeun perjalanan jarak jauh, kumaha anu cukup dirancang sangkan commutes pondok basajan tur tambahan efisien. Mantuan keur Bluetooth ngarasakeun fungsi tina telepon alus tur unit muter stereo béda. Marengan fitur ieu, hover ieu ...Baca leuwih »

  • Naha The E-skateboard kituna sizzling Jeung disambut ku Anjeun.
    Pos waktos: Oct-19-2017

    Éta lengkep leres, nalika aranjeunna nyarios aranjeunna geus unik, aya tipeu sarua jadi katelah ios di pasar geus. scooters listrik ieu leungeun-haratis atawa skateboard listrik bisa dicokot ka juta lokasi, henteu masalah naon disebutna aranjeunna. Koowheel Vérsi newest Electric ...Baca leuwih »

  • Foldable Electric balancing Scooter produser Ti Koowheel
    Pos waktos: Oct-12-2017

    The Koowheel E1, a 2 kabayang standup Scooter Foldable Self balancing Electric kamungkinan salah sahiji beurat pangleutikna tur hampang orientasi tegak autos transporter pribadi pangeusina. Éta Koowheel Patén Inovatif design tiis fashionable, rupa-rupa headlamps jeung lampu buntut husus; Aya LED d ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Oct-05-2017

    rentang nyaeta salah sahiji tinimbangan penting sedengkeun milih hiji wahana Powered listrik. Self balancing Scooter pikeun tutumpakan-speed low, kalawan sakabeh dagangan comparable identik. Dimekarkeun ku Koowheel, anu Hoverboard K7 ieu dipaténkeun salaku "dua roda, car.R swasta timer balancing ...Baca leuwih »

  • Koowheel generasi 2nd e-skateboard mimiti tunggang
    Pos waktos: Sep-29-2017

    Hai ~ Alatan Koowheel generasi 2nd skateboard listrik Kooboard teh skateboard listrik kahiji dina kahirupan mah, jeung Abdi jarang méakkeun duit mésér misalna hiji kaulinan mahal (Salian, meuli sapédah jalan satapak kalayan "ngabalukarkeun alus" ...) kitu mah hayang pisan mun buka taman. Sarta kuring pohara painf ...Baca leuwih »

  • Ngeunaan DIY Electric Skateboard
    Pos waktos: Sep-22-2017

     Marengan skateboard listrik nu panas tur tampi ku jalma ngora modern, salami sorangan hiji dewan kasaimbangan Electric alus teuing, aranjeunna leuwih gampang ngalakukeun sababaraha DIY nurutkeun préferénsina sorangan. Nu anyar mah manggihan sababaraha skateboard DIY tiis on Instagram. Pace: A E-longboard KUMIS bakal nulungan ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-19-2017

    Alesan keur nelepon hiji Scooter balancing diri salaku "Hoverboard" éta sedengkeun tunggang, éta Sigana mah anjeun hovering sababaraha inci luhur handap. Inget pikeun mulasara kontak sareng taneuh. Ieu hiji unggulan dua roda diri balancing Scooter listrik nu mangrupa siap masihan jalan nu leuwih ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Sep-12-2017

    Kabéh isu dianggap, abdi bisa substantiate Cindekna ieu jeung merk Koowheel anyar K7 Self balancing Scooter. The KOOWHEEL K7 hoverboard 8.5inch hoverboard roda badag kaluar jalan Self balancing Scooter geus pasti dianggap diantara dina hiji di unggal of solely sakeupeul sababaraha fashions nu asalna UL Cer ...Baca leuwih »

  • Greatest Libur Trip Alat-Kooboard hirup tiis
    Pos waktos: Sep-05-2017

    The "E-dewan" di momen sadia dina pasaran solely meniru nu gerak dina populér, papan fiksi. Ayeuna urang bisa nempo yén beuki loba jalma anu labuh asih alat perjalanan ieu. Anyar, salah sahiji Cina luhur lima parusahaan hoverboard brand anu ngembang generasi 2nd longboard listrik ...Baca leuwih »

  • Bluetooth Glorious Self balancing Scooters
    waktos pos: Aug-29-2017

    Sanajan, salah sahiji cara unggulan nyaéta mésér ti hiji seller asli tur leres-reputed mun nullify prospek nu mana wae incidence misalna. Ku cara ieu Anjeun moal leungit pendekatan anjeun sarta teu boga salempang pisan di Wasalam kana lalulintas oncoming. 2 kabayang balancing Scooter ku batré Powerboard`s ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Aug-23-2017

    hoverboard nu disambut ku urang leuwih ngora, sabab bisa miboga taya senang tur ngarasakeun on tunggang hoverboard, tapi kumaha carana milih hiji aman Scooter balancing diri? Ayeuna hayu atuh nyarankeun tilu safest tur pangalusna balancing diri Scooter ka anjeun. Hiji munggaran teh merk KOOWHEEL Self Balanc ...Baca leuwih »

  • Kaunggulan pasar na prospek of KOOWHEEL hoverboard K8
    waktos pos: Aug-15-2017

    1. status ngembangkeun diri balancing Scooter 2. Ngajaga pasar tina mobil kasaimbangan. 3. pasar K8 kaunggulan tur prospek Dina taun anyar, jeung Ngaronjatkeun tina konsumsi, kandaraan énergi anyar - mobil kasaimbangan anu dipikacinta ku pamakéna domestik jeung luar nagri pikeun anak lingkungan ...Baca leuwih »