The Electric Skateboard bakal Cool Natal kasinugrahan di 2018?

hadiah Natal Cool kalawan skateboard

Natal datang geura-giru. Naon kahayang anjeun dina taun anyar?

Anjeun pilari kado kmu fashionable pikeun babaturan anjeun atanapi kulawarga?

Meureun anjeun geus scoured sababaraha luhureun kaulinan kahayang-béréndélan tur sagala-sabudeureun gagasan kado hébat, teras masih bisa manggihan kado idéal? Lamun ditéang sababaraha pamanggih hébat, kasampak aya salajengna.

Anyar, salah sahiji kado Natal anyar janten trend fashionable, éta téh skateboard Longboard Electric.

Naha? Kusabab jalma narima skateboard listrikngabogaan ngahargaan gede nunjukkeun sabudeureun para sahabat sarta kulawarga.

Tiasa anjeun gambar éta nalika nu nuju tunggang dina skateboard Electric sarta ujug-ujug si pilari deui ka anjeun sakumaha ogé hiji panon tina dengki ka anjeun?

25398624_1978741469034080_9172493658008875013_n

Anjeun StarWars fans? Star Wars datang !! Candak lightsaber anjeun sarta buka bioskop kalayan Kooboard !

Dina panungtungan, taya sahijieun kawas jam lalulintas isuk-isuk. Jadi E-dewan teu ngan hiji kaulinan Natal tiis tapi alat commuting pisan fashionable. Sarerea pantas sorangan eta.

Naon anu anjeun ngantosan? Kirim surélék kado husus ka babaturan anjeun, masihan aranjeunna kejutan!

 


Pos waktos: Dec-22-2017