Hiji Mangsa anyar Of Commuting-Electric Skateboards

Biasana, alatan ukuran sarta beurat anu skateboards mawa éta téh masalah anu. Urang basis Jerman lolobana staf kungsi lila geus panasaran ngeunaan "elektro-mobilitas", nu perhatian pulitik badag di Jerman sarta sabenerna dia sakabeh nagara sagala ngaliwatan Éropa. Urang nawiskeun perdana-kiyeu meuli pitulung sakumaha éféktif tetep anjeun nepi jeung gawe naha atawa henteu anjeun model anyar meuli atawa salah ngajalankeun lila! Sadaya waktu ngagem hiji helm, kitu ogé gear kaamanan ditarima lianna (misalna gumantung angger lokal, anjeun bisa kudu ditunda helm a nalika tunggang. Perlu bantuan keur nyusunna mangrupa skateboard listrik? KOOWHEEL Girang nyaéta drive listrik mountable nu kabukti wae skateboard biasa kana hiji skateboard listrik - di jero menit. Dina watesan rentang, éta mana kalayan kaluar nyebutkeun yen badag rentang, nu leuwih luhur sabab bisa diwenangkeun cowl jarak spektakuler tanpa needing ngecas deui unggal 10 menit. Ulah masalah bisi anjeun pilari luhur finansial brand anyar angkutan atawa ngan butuh nikmat, anu Koowheel kapal keur pelesir baris nyadiakeun Anjeun kualitas pangluhurna skating.

20171201145124

Koowheel hasil kapal keur pelesir urang unggulan ngagaduhan dieu sakumaha kejutan, contemplating nu patut, nu panurunan ti loba skateboards listrik lianna. The Koowheel eta dijalankeun ngamangpaatkeun hiji handheld controller jauh mana Sajaba boasts motor terang-kumaha éta brushless. Salaku diganti a, éta nyadiakeun pamaréntah pituin otoritas keur ngabedakeun atanapi teu ngidinan kaahlian dina kacamatan jalma tinangtu maranéhanana. Koowheel desain kualitas prima jeung kinerja kaleuleuwihan skateboards listrik keur angkutan kota jeung kagiatan olahraga fans. Koowheel affords hiji skateboard listrikkalawan patut henteu kabayang na jaminan kalapa di waragad affordable. Abdi gairah ngeunaan patut nyokot resiko - dina dunya yén mindeng prefers kami henteu. Ieu nyandak anjeun ngawas gelar batré, supaya anjeun teu manggihan dibaturan ku skateboard gunana impulsively. Hiji komponén penting parabot skateboard listrik anu accu pikeun powering nu skateboard motored, controller pikeun akselerasi jeung ngerem, dewan ningkatna utama jeung pangecas pikeun recharging batréna.

The dua variétas motor penting ngahuleng mikiran masalah didieu bisa jadi dina roda hub motor atawa sabuk kadorong leuwih. Kami Electric Skateboard kit bakal ngabantu sangkan proses ieu basajan. Ilaharna, aya skateboards listrik sarta skateboards listrik dina jalan. Padahal nya éta salasahiji diantara abdi hottest na paling diawaskeun tulisan, loba jalma ka kuring dina eupan balik anu aya geus sababaraha papan sabenerna nice kurang. Mangkaning, sanggeus ngembangkeun tina skateboards béngsin Powered, aya geus sababaraha sabab alus anu ngabalukarkeun ieu papan motorized meunang ngalarang kawas: noise dihasilkeun tina mesin na mesin béngsin nya éta nyieun polusi.

The ngungudag of Ngajalajah pisan pangalusna skateboard listrik terus, daék manggihan? KOOWHEEL skateboards gaul jero kagiatan olahraga kaleuleuwihan jeung thrills Palasik of skateboarding ka kapal salah sahiji pangalusna énergi pangalaman kosan sadia! Ayeuna kuring mawa, dina pandangan abdi, anu 10 skateboards greatest pikeun pamakéan sapopoé. Top-of-nu-garis reviewed pabrik pikeun 2018 nyaeta Koowheel. Ieu nawiskeun normal speed 30km / h, luhureun speed 45km / jam, buka gancang, sarta anjeun bisa nutupan sabudeureun 20 nepi ka 25 km kalayan muatan hiji batré. Batré hadir nyaeta 20pcs18650 laju High sél litium.

 


waktos pos: Feb-06-2018