Ngeunaan DIY Electric Skateboard

Fashionable d3m skateboard listrik longboard

 Marengan skateboard listrik nu panas tur tampi ku jalma ngora modern, salami sorangan hiji unggulan dewan kasaimbangan Electric sipatna leuwih gampang ngalakukeun sababaraha DIY nurutkeun préferénsina sorangan. Nu anyar mah manggihan sababaraha skateboard DIY tiis on Instagram.

Pace: A E-longboard KUMIS baris mantuan anjeun pikeun sukses dina tujuan anjeun dina jangka waktu. The normal speed 30km per jam, laju luhur bisa anjog 45km per jam, buka gancang. assessment sejen nyaeta alat yén skateboard listrik bakal papanggih kabeh pasuliwer poean, kayaning pondok-perjalanan, balik balanja jeung saterusna.

Di handap aya nu Koowheel meuli nempokeun of Electric longboard Skateboard D3M yén kami dipilih on Instagram. Nu salah ulah anjeun resep? Aranjeunna kmu hebat. Koowheel mangrupakeun pisan skateboard listrik fashionable anu sustaining hiji basa loba pisan pengikut nu amazed ku efisiensi. Naha éta jadi panas? Éta Dual Brushless Hub-motor, 7-lapisan CanadianMaple Kai + serat gelas (opsional), The clearance taneuh nyaeta 85mm (3.35inch), cocog pikeun sagala jalan di kota. Leuwih ti éta, pak batré replaceable, 2pcs bungkus batré bisa lepas 60 km, balik deui. Ku kituna urang tadi ekspektasi tinggi na geus stoked lamun eta pamungkas anjog.

DIY of Koowhee ebloard

Lamun anjeun tingali ieu DIY kreatif, Dupi anjeun gaduh gagasan langkung unik dina pikiran anjeun? Loba pamanggih anu dijieun ku jalma, anjeun tiasa némbongkeun pamanggih unik anjeun saloba mungkin lajeng mangga bagikeun ku urang ku tag Koowheel on Instagram Anjeun. ramatloka resmi Koowheel jeung Facebook baris babagi pangalaman KOOWHEEL Anjeun.

 @ smieth1

Aranjeunna teu bisa lalampahan eta, tapi diajar dina waktu anu singget. Hal ieu hiji hoot total ngalaman babak on. Candak deui sareng anjeun dina angkutan umum sarta numpak eta on tinggal cara anjeun. Anyar, Koowheel dimekarkeun 2nd Generation Electric Skateboard Kooboard kalawan roda replaceable. Ayeuna preorder bisa ditarima. Meureun anjeun bakal ménta nu naon anyar dina 2 nd generasi salah? Hayu atuh ngabejaan Anjeun ku handap.

Koowheel generasi 2nd longboard listrik Kooboard

1. mainboard Anyar

2. jauh Anyar

3. motor anyar / roda

97MM motor / roda

350W Anyar x 2 motor jeung roda Replaceable PU

Desain unik bakal nulungan motor cooling maximumly

4. Batre diropéa

panyambungna Anyar ti ngaluarkeun batré ulah nyambungkeun

program New baris ngajaga batré tina leuwih boga muatan ku ngerem regenerative. Lajeng Kooboard baris megatkeun lalaunan jeung eureun. Anyar ONYX dek & Pakem pita, sarta leuwih ...


Pos waktos: Sep-22-2017