Anu mandiri balancing scooters aman ngagunakeun?

Koowheel supplier hoverboard brand

Self balancing scooters , atawa ogé dipikawanoh salaku hoverboard, dewan balancing diri, kasaimbangan listrik Scooter jadi hal pohara populér di taun anyar. Utamana dina AS jeung Inggris, maranéhna resep pinuh ku tantangan jeung pikagumbiraeun, manggihan hal lucu ti kahirupan sapopoé. Ieu scooters listrik 2 kabayang nawiskeun pamaké a senang jeung hartosna Dongeng lalampahan tur mibanda sababaraha ciri estu tiis nu teu ngan ngawengku lampu na keur sanggup spin sabudeureun dinya. Salaku kalayan produk sarupa séjénna kayaning scooters na skateboards kaasup skateboard motor listrik, Aya rada sababaraha merek milih ti lamun datang ka 2 kabayang scooters balancing diri ieu, nu bisa nyieun milih hiji bit hésé. Samentara éta, di taun kaliwat, loba isu kaamanan kungsi kajadian anu patali jeung Scooter balancing. Ku kituna dina artikel ieu kami baris ngabejaan ka Anjeun naon hoverboard milih sareng masihan anjeun luhur 10 pangalusna kami dua roda pinter kasaimbangan listrik scooters.

UL2272 hoverboard Scooter kasaimbangan diri Scooter

Koowheel balancing diri dewan mangrupakeun mérek kasohor di Cina, husus dina manufaktur profésional sarta pamasaran di Scooter timer balancing. Kabéh hoverboard nu meunang sertifikasi UL2272, supaya mastikeun kasalametan customer urang. Dinten, urang kacida dianjurkeun hiji dua diri kabayang balancing Scooter K4 jeung harga murah, hoverboard ieu kungsi menang eupan balik alus ti angka nu gede ngarupakeun konsumén anyar jeung heubeul.

 


Post time: Jul-07-2017