Meuli Good Quality na Cool Electric Skateboard

Batréna pinuh ngeusi dina ngeunaan 2-3 jam, gumantung sabaraha ayeuna teh lemes. Anjeun bisa Cicing atanapi muka leungeun anjeun saloba rék, tanpa salempang ngeunaan eta ragrag atawa ngalayang jauh. Gantina, lain single tina sababaraha "kualitas luhur" Sél miboga kapasitas anu deukeut jeung kapasitas dipeunteun. Ieu bit mahal kumaha oge mun jujur bakal investasi pisan aa hadé ulah wasting leuwih pikeun ieu moderately ti mésér model kirang mahal dina acara rék hiji kaahlian numpak kualitas bener tinggi. Hayu urang Powered by a 20pcs18650 sél litium laju High jeung New 350W x 2 motor jeung roda Replaceable PU. Koowheel 2 generasi Electric skateboard  desain unik bakal nulungan motor cooling maximumly, tapi éta penting janten geulis gagah. longboards listrik nu sok pang alusna-resep, pikeun maranéhanana maké papan maranéhna salaku téknik pikeun pasuliwer.

Cool Electric Skateboard Kooboard

Anjeun bisa geus nyaho cara ayeuna, teu sadaya skateboards listrik anu diwangun kana standar identik. Dewan Koowheel sabenerna mangrupakeun cocok pikeun ieu anu diwangun kawas backers garis atanapi anu cicing di Éropa. Mun anjeun hiji proprietor skateboard listrik, teras anjeun kedah mertimbangkeun artikel ieu salaku gera. Ku kituna, ku ayeuna anjeun ngawujudkeun hiji dewan motorized mangrupakeun skateboard dirobah disetir ku hiji motor listrik. Listrik Longboards anu hadé jeung motor. Bagéan régional ngarah, nyirorot, sarta panggancangna tumuwuh nu nunjuk kaluar. Tapi sababaraha individu kaahlian kasusah sawaktos nyandak papan Powered kaluar di publik, jeung loba pajabat penegak hukum nyebutkeun aranjeunna ukur kukituna nyandak Peta lamun si humandeuar. Pertama kali kuring nempo hiji skateboard listrik, abdi laughed kaluar pisan jeung disebutkeun, "Naha heck nu bakal Abdi kantos hoyong lalampahan jenis !? Ieu pikeun kooks! "Kuring PHK eta sagemblengna. Mangkaning, speed sakumaha nicely sabab akselerasi dadakan kahiji kudu jadi "ngarasa" jadi nu meunang rarasaan keur mobil motorized listrik.

 


Pos waktos: Mar-02-2018