Cina ker Sporting Electric Self balancing Scooters

tilepan Scooter listrik kalawan harga pangalusna

Éta alatan gadget ieu mobilitas pribadi teu dimaksudkan pikeun perjalanan jarak jauh, kumaha anu cukup dirancang sangkan commutes pondok basajan tur tambahan efisien. Mantuan keur Bluetooth ngarasakeun fungsi tina telepon alus tur unit muter stereo béda. Marengan fitur ieu, hoverboard ieu ngawengku diwangun-di speaker, kalawan Bluetooth apal-kumaha keur maén musik kaluar tina telepon Anjeun. Sajaba ti éta, Garapan-Assitance ekslusif maranéhna Téhnologi oge mantuan pengendara diajar jeung ngeureunkeun ragrag nu nu icing on jajan. Sanajan kitu samemeh indit gancang sareng meunang salah, aya sanggeus sagala hal mun ngahuleng mikiran masalah pangalusna balancing diri critiques Scooter. Kawas nu Koowheel, éta bisa jigana ngahontal speeds 10 mil sajam, tapi rentang na ngan bisa laksana pikeun hiji kahirupan batré jam, jadi teu meunang teuing dibawa jauh. Aya blinks indikator, evaluate masalah ku kali blinking. Produser Koowheel Hoverboard atawa panyadia di Cina, maturan luar Sporting Electric Self balancing Scooters K8, wasta Trasporter 250W Motor Personal transporter Samsung Batre Foldable Electric Scooter E1 jeung saterusna.

Scooter listrik Foldable

Modél patén hoverboard listrik roda 7inch K5 kalawan Bluetooth duaan jeung lampu dipingpin pinter tina Scooter ogé sarua penting. Kantun nyambungkeun Bluetooth nirkabel Perkakas sarta manajemén Scooter Anjeun tanpa anjeun keur aya dina eta. Pungsi Bluetooth nirkabel geus nice pikeun ngadengekeun musik salaku lalampahan anjeun. Lugas TO Lalampahanna & ton nikmat - Dina leuwih handap 5 menit anjeun bisa jadi nepi na tunggang babak - Kalolobaan jalma ngawasaan eta di sakumaha saeutik jadi 3-5 menit! Loba satuju yén ieu hoverboard timer kasaimbangan téh senang ngagunakeun sarta sababaraha nyebutkeun éta unbelievably senang. Hoverboard ieu beurat hiji ngawatesan tina saratus kg. Hese pikeun konsumen pikeun guage nu kaluar paling éféktif di antarana salaku hasil tina sababaraha alesan. Ieu bisa nyieun nyungsi brand pisan pangalusna sarta mannequin tougher, sarta saeutik overwhelming. Eta moal outperform métode sora dedicated ku cara naon baé, tapi kuantitas jeung efisiensi nyaeta leuwih ti passable. Jelas, anjeun moal gaduh mamang sagala panjang.

K5

 


Pos waktos: Oct-27-2017