Skateboards listrik bisa Jieun pengendara ngalayang

Lamun model primér mucunghul sadia dina pasaran, aranjeunna geus solely sakuduna dituju bisa dipaké salaku angkutan asli, keur gede pikeun mun anjeun hayang buka imah babaturan urang, nepi ka SMA, atawa sababaraha commuting lianna. Ieu skateboard listrik rusuhhadir kalawan marake disc pungkur, masif ban jalan pneumatic sarta Powered by a Brushless Hub Motor 350W * 2 jeung 20pcs18650 sél litium laju High internetan kota Anjeun kalayan ieu tengah low desain gravitasi! Bari maneh téhnisna bakal sanggup accu swap, teu a setelan swappable panas, jadi Anjeun kukituna sacara harfiah bisa unscrewing pak nempatkeun dina hiji brand anyar. Dina watesan kakuatan, éta Sigana mah eta bisa ogé pak cukup punch a salaku éta bisa ngahontal speeds luhureun 26mph. Ayeuna damel pamakéan tina Manta Girang apal-kumaha nu teu make gearing atanapi belts. Hayu urang dirancang pikeun pamakéan dina sagala bentuk terrains, keur pang luhur pikeun seekers thrill nu kudu ngahontal speeds kaleuleuwihan dina terrains pretentious.

neuleuman hirup sareng longboard listrik

Ku cara akang gancang jeung ngalayang nepi ka bukit, ngabogaan luhur hiji kuantitas waras tina tegangan dina motor badag bakal sadaya waktu win, kumaha rék skateboard Anjeun kasampak sarta pangalaman kawas salah sakumaha éféktif. Sanajan kitu lamun hoyong hiji skateboard listrik anu leutik, hampang, sarta biaya comparatively low, anu Roto-band (KOOWHEEL brand) skateboard listrik  nyaéta pilihan pangalusna anjeun ayeuna. The Roto-band skateboard warung online nawiskeun Anjeun runtuyan hoverboard listrik , kaasup dua diri kabayang balancing Scooter , tilepan Scooter listrik jeung hottest opat roda longboard listrik . Ayeuna nu urang saena unggal bagian bubuka kaluar tina jalan, urang bade parios kaluar kualitas luhur jeung kinerja unggulan skateboards listrik diteangan kaluar aya, sarta ningali harga aranjeunna ritel on Roto-band mall balanja.

Fashionable listrik foldable Scooter E1

Loba ieu anyar hoverboard listrik nu dikawasa ku jauh, Bluetooth jauh, nu mantuan Anjeun ngagancangkeun atawa marake kalawan thumbwheel intuitif, sarta eta oge geus LED indikator némbongkeun Anjeun sabaraha hiji jus pisan anjeun geus ditinggalkeun dina skateboard listrik Anjeun. Salah sahiji loba fitur coolest tina Roto-band ( Koowheel ) nyaeta aplikasi na ngamungkinkeun pengendara pikeun ngaganti firmware dewan nirkabel ku cara Bluetooth. Tangtu, ieu mangrupa pilihan pisan atah keur ngukur kinerja moal ngomong standar dewan jeung pilihan tina papan teu dianggap.


Pos waktos: Mar-15-2018