skateboards listrik mungkin ngarobah commuting Anjeun

Salaku standar hirup masarakat terus naek, beuki loba urang resep ka ngungudag hirup leuwih fashionable tur merenah. Utamana youngers, aranjeunna mikahayang ngajajah deui hal anyar jeung seru. Ku kituna, aranjeunna boga paménta luhur pikeun parabot perjalanan pondok-kajauhan. Di hiji sisi, maranéhna bisa ngarasakeun genah nu hirup mawa eta, Di sisi séjén, bisa tangtangan fun hirup tur ningkatkeun kapercayaan.

护具 -3

Anyar, salah sahiji alat perjalanan pondok-jarak pisan tiis ieu disambut ku babaturan domestik jeung luar nagri. Ieu diwangun ku Koowheel téhnologi. Maksudna generasi kadua skateboard Electric Kooboard di Cina. Ayeuna hayu urang nyandak katingal a naha éta kitu kabetot ku eta jelema ngora na naon karakteristik?

  1. Tinggi daya Brushless DC Motor, 97MM motor / roda, New 350W x 2 motor jeung roda Replaceable PU;
  2. chip pinter ulah akselerasi dadakan atawa marake dadakan, aman;
  3. pak batré Replaceable, 2pcs bungkus batré bisa lepas 60 km, balik deui;
  4. Normal speed 30km / h, luhureun speed 45km / jam, buka gancang;
  5. Real-time mantau suhu motor, nangtayungan motor intelligently;
  6. Jauh Struktur nirkabel, smoother Akselerasi & ngerem
  7. UL2272 na ASTM sertipikat.

waktos pos: Nov-03-2017