Foldable Electric balancing Scooter produser Ti Koowheel

Fashionable E-Scooter

The Koowheel E1, a 2 kabayang standup Foldable Self balancing Scooter Electric kamungkinan salah sahiji beurat pangleutikna tur hampang orientasi tegak autos transporter pribadi pangeusina. Éta Koowheel Patén Inovatif design tiis fashionable, rupa-rupa headlamps jeung lampu buntut husus; Aya pintonan layar LED sagemblengna nu bisa nunjukkeun ka batré jeung speed ayeuna; Geter Desain énergi nu ngurangan Geter ka extent badag.

Hoverboard Foldable Scooter E1 listrik

Ieu mangrupakeun Scooter listrik mésér lamun hayang jadi assured tina lalaki produk kualitas luhur. E1 mangrupa modél revolusioner anyar produk gaya luhur. Aya loba fitur ku bellow:

bobot Extendable, alus keur duanana kids déwasa (Beureum, héjo).

Hideung Tech pinter awal lamun push speed ngahontal 3km / h;

diserep shock Super kalawan karét 8inch ban pneumatic;

Narilep tur mawa gampang;

Bébas aplikasi pikeun ngarekam jeung babagi unggal lalampahan anjeun, setélan robah;

The pabrik hoverboard dianggo paling nyieun hoverboard maranéhna beuki stabil. Ku kituna, ieu tiasa janten kuat sarta awét hoverboard listrik for beungeut wae. Hoverboard geus robah rupa transportasi swasta; invented by pangusaha Amérika Shane Chen dina 2013 underneath gagasan poko na "Inventist". Sakumaha didadarkeun di ku pabrik éta vitally lugas jeung diajar powerboard, rata-rata nu diperlukeun 5 menit pikeun konsumen pikeun ngajalankeun powerboard ku hoverboard. Taya elemen defunct nu kantos garapan dina konstruksi produk urang refurbished sarta maranéhanana baris ngajalankeun lumayan loba sakumaha alus sakumaha nu anyar. Sateuacan bade fashions tinangtu sarta merek, éta mimitina perlu nyaho naon bisa anjeun jadi dina lookout keur. Nicely, gambaran kahiji nyaeta gambaran final. Éféktif, éta meureun moal sagala hadé batan Halo Rover. Ieu sasaena mun pariksa bareng jeung hukum lokal Anjeun. Lamun remen mangpaat pangseueurna ti segway handsfree anyar anjeun anjeun hadé henteu buka béaya rendah. Aya sababaraha imitators na versi cacad tina hoverboards kaluar dinya. Ku mamang saeutik nu hoverboard K7 mangrupakeun salah sahiji hoverbaords spektakuler vital kaluar aya, jeung pasti diantara nu pangalusna hoverboards Éntri tingkat dina pasaran.


Pos waktos: Oct-12-2017