Alus Self balancing Scooter Sareng aplikasi

Aya loba hoverboards unlicensed kaluar aya sadia dina pasaran, jeung anjeun resep ka pikeun mastikeun Anjeun kudu salah nu aman numpang pikeun anjeun atawa kids Anjeun. Hoverboards ieu sadia ti firms sagemblengna béda dina ukuranana béda jeung formulir kituna minuhan sarat jalma. Speaker dina segway hoverboard anu encased dina karbon fible katutupan exterior. Meunang diperlukeun hoverboard Anjeun scooters listrik timer balancing di doorstep Anjeun ku susunan tina pilihan badag urang, Koowheel E1 mangrupa gede ti Scooter listrik tradisional.

Hoverboard Foldable Scooter E1 listrik

Firstly, ieu Patén Inovatif fashionable design tiis ku Koowheel.

Bréh, eta boga Free aplikasi pikeun ngarekam jeung babagi unggal lalampahan anjeun, ngarobah setelan.

Thirdly, LED layar tampilan sagemblengna mintonkeun batré jeung speed. Kabéh fitur ieu alus keur budak déwasa. produk Ieu sigana hoverboards greatest yen Kuring geus kantos kapanggih na hadir kalawan fitur endah anu ngajadikeun eta cocog pikeun tujuan na. Salajengna, urang geus dianalisis anu hoverboards mun nawarkeun kaputusan paling éféktif.

Paling hoverboards Mini Segway gaduh rupa speeds tur beurat. Diomongkeun ngeunaan Pace jeung rupa-rupa ngeunaan hoverboard nu, ieu presents a speed max of 22km / jam. Eta kamungkinan bisa muka 80-100kg beurat kana eta. Angkutan swasta ayeuna janten tambahan nikmat tur serbaguna jeung bubuka scooters balancing diri/ hoverboards . Terang-kumaha teh sobat pamungkas tina humankind nu bakal ngaronjatkeun kahirupan-gaya na mere pilihan deui pikeun manggihan hiji merk aspék anyar dunya kalayan tiap hambalan.

Dina ieu Self balancing Scooters Tinjauan situs web, urang geus meunang reviewed ngical paralatan ieu nu bisa jadi diandelkeun tur nawiskeun papan kualitas alus. Fashions nu ditangtayungan di momen nu datang deui sadia dina pasaran. Mindahkeun ka kénca atanapi ditangtoskeun ngahurungkeun, atawa mindahkeun deui sabalikna. Scooters geus payu keur sipat jalma hususna pikeun pamakéan ti kids. Sanajan kitu, tina pamikiran pribadi kuring, sababaraha pilihan bisa jadi mantuan mun hayang batur urang tapi teu sakabéh éta. Sagala handap tinimbang nu, sarta purchaser Waspada - anjeun ogé bisa jadi rawan meuli lemon a. NEW Update: Awas meuli murah dijieun Koowheel knockoffs! Padahal sababaraha scooters nyobian mastikeun kasalametan anjeun ku cara méré anjeun kalawan sistem balancing kembar, anjeun bisa jadi hoyong mastikeun kaamanan anjeun malah salajengna. Lamun ngarasa yen perusahaan Anjeun lacks nu Vibe modern, anjeun bisa kalayan gampang robah ku meuli sababaraha scooters balancing diri. Anjeun malah bisa ngawasaan juru dina hiji speed bener kaleuleuwihan dina acara nu diajar ngan saukur facet ka sisi.


waktos pos: Nov-30-2017