Greatest Libur Trip Alat-Kooboard hirup tiis

Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable

The " E-dewan " di momen sadia dina pasaran solely meniru nu gerak dina populér,

papan fiksi. Ayeuna urang bisa nempo yén beuki loba jalma anu labuh asih alat perjalanan ieu.

Anyar, salah sahiji Cina luhur lima parusahaan hoverboard brand anu ngembang 2 nd generasi longboard listrik Koowboard nu kitu disambut ku urang.

The skateboard Electricrentang kajauhan aya 15 mil. Ayeuna pre-urutan bisa ditarima.

Naon husus?

1. mainboard Anyar

Meureun paling stabil mainboard pikeun skateboard listrik

Anyar DC port carjer, gampang & ramah

Anyar PCB solid perumahan ulah peupeus

Gampang link / putus kawat antara PCB & motor

Desain generasi kadua Anyar skateboard listrik Kooboard

2. jauh Anyar

Desain Ergonomic, Alus touch lemes

PCB anyar, NO masalah disconnection

Akselerasi smoother & ngerem

Lampu & Geter pikeun ngingetkeun kakuatan & sambungan

Koowheel Anyar generasi 2nd Electric skateboard Kooboard kalawan roda replaceable

3. motor anyar / roda

97MM motor / roda

350W Anyar x 2 motor jeung roda Replaceable PU

Desain unik bakal nulungan motor cooling maximumly

Max Speed ​​42km / jam

4. Batre diropéa

panyambungna Anyar ti ngaluarkeun batré ulah nyambungkeun

program New baris ngajaga batré tina leuwih boga muatan ku ngerem regenerative. Lajeng Kooboard baris megatkeun lalaunan jeung eureun. Anyar ONYX dek & Pakem pita, sarta leuwih ...

Kumaha hover papan geus tumuwuh jadi mode brand anyar transportasi. Alus Balance Scooter nya éta téhnik Saté-of-nu-karya seni transportasi nganut aeropsapce prinsip manajemén sudut, algoritma software Fuzzy sarta sistem gyroscope tetep nepi steadiness ku diajar maju mundur. Ngalakukeun sababaraha panalungtikan saméméh meuli Scooter anjeun alatan hiji nu fits jalma sejen, meureun moal cocog pikeun anjeun. Kuantitas pabrik mimitian di Cina dina taun 2014 sarta unit mimiti geus rawan nyekel hawu alatan hiji batré overheating nu nyababkeun produk recalls dina 2016. Nalika salah sahiji atawa leuwih tina cadar ieu téh pegat, naha atanapi henteu salaku hasil tina batréna anu overcharged atawa dipake pikeun hiji dampak, batré bakal nyekel seuneu salaku hasil tina ayeuna masif anu ngalir ku cara maké baris ngaronjatkeun suhu instan abruptly ieu. Ngajalajah kaluar tambahan ngeunaan Koowheel , ngarasa bébas didatangan www.koowheel.com 


Pos waktos: Sep-05-2017