Kumaha numpang Koowheel Electric Skateboard?

Pakét Ngawengku:

skateboard listrik kalawan batré * 1

Pamaké Manual * 1

Carjer * 1

 

Kumaha numpang di Skateboard?

Ngahurungkeun Jauh munggaran tur hurungkeun dewan pikeun nyambung,

Nangtung kawas ieu, maju saeutik, lalaunan nyorong tombol, didieu urang balik!

Lamun hayang ngarasakeun speed pangluhurna, Anjeun bisa mencet 7 pikeun muka konci.

Teangan hiji wewengkon kabuka sarta datar ku jalan aspal bersih keur numpak mimiti Anjeun.

Salawasna ngagem hiji helm.

 


Pos waktos: Mar-29-2017