Koowheel generasi 2nd e-skateboard mimiti tunggang

IMG_20170809_085727_HDR

Hai ~ Alatan Koowheel 2 nd  generasi  skateboard listrik  Kooboard teh skateboard listrik kahiji dina kahirupan mah, jeung Abdi jarang méakkeun duit mésér misalna hiji kaulinan mahal (Salian, meuli sapédah jalan satapak kalayan "ngabalukarkeun alus" ...) kitu mah hayang pisan buka taman. Sarta kuring pohara nyeri mun beres teh test rentang mileage, engké kuring ngajelaskeun Naha éta nyeri.

Méméh maca carita, mimiti babagi data skateboard urang keur rujukan ka.

The total beban tina  skateboard listrik koowheel  nyaeta 61.9KG kalayan beurat awak 58.5KG + alat panyalindungan awakna 1.6KG + ultra-lightweight sapatu jalan kenop handphone 0.2KG + 960ml Cai + 1kg jeung lebu 0.6KG.

Screenshot_20170925-004622

The lalampahan munggaran

Kamari sore cuaca éta rada panas, rék nyokot skateboard jeung Riverside Park, tapi lantaran kulawarga waktu dinner deukeut teuing, kapaksa balik deukeut embankment ka coba eta. Di burit, Taman boga teuing jalma, jadi akselerasi jeung deceleration pisan sering, dina ngeunaan 5:30 pm, abdi ieu recalled ku kulawarga kuring, waktos nyandak 55 menit.

02

Saatos dinner, teu nyerah harepan mun balik deui.

Sarta sanggeus ngalaman dinner jeung kulawarga kuring jeung balik deui ka Riverside Park jam 9, waktu ieu pedal hijina mibanda runners sporadis, jadi maénkeun akselerator pikeun hiji bari, cara More leisurely ngarasakeun, waktos tunggang dua jam satengah .

03

Dina magrib, slipped 10.68KM.

04

pukul salapan magrib, dieunakeun 28.76KM deui.

05

Lamping robah saeutik nalika luhurna rata nyaéta 26 méter.

Data di luhur geus dirékam ku aplikasi "Geo Tracker", nu positioning satelit kana modeu tepat. The sapédah jalur ngeunaan 2.3 km, sareng ampir kabéh jalan aspal aspal, ngan 50 méter téh rada bumpy kalawan Kotak (dua tempat jumlahna aya 50 méter). Abdi sempet spent ngeunaan 3 jam na 14 menit (ampir kabéh nangtung dina skateboarding ~ _ ~ "), bener geus pangalaman rada nyeri.

Waktos Ieu kuring ridded 39,44 km kalayan batré muatan pinuh ~ Anjeun teu ningali eta salah, dina salah sahiji batré, sababaraha waktos mah hayang masihan nepi ka akang asal lajeng nguji deui lain beurang, ieu hirup estu rada abnormal ... ... ... ... (jeung lamun ngajalankeun kaluar batréna, leungeun keuna batréna tétéla jadi tiis, motor ukur hiji mikro-hawa, bener Good ~), Jigana lamun kuring henteu ngeureunkeun jeung buka, mileage kudu luhur, lamun saha sorangan dewan ieu, mangka anjeun bisa nyobaan. Ieu Kudu kaci ti kuring nangtung dina  skateboard .

Salila sakabeh processing, kuring kungsi loba parobahan speed na marake nu (akselerasi kuring jeung deceleration jeung speed rentang mangga tingal gambar di luhur), jadi kuring nganggap yen kudu 20KM rentang mileage on wates éta (nurutkeun pangalaman, pabrik biasana jeung speed kuya tambah speed konstan mun ngukur kaluar hiji data geulis, jadi teu tiasa percanten). Tapi ogé kusabab gagasan ieu kitu kuring kungsi sababaraha scruples (I éta pikir nu dumadakan bakal ngawasa pareum, kudu tahan 7,8 kg  skateboard listrik deui ka imah).

Jeung kusabab gagasan salah ieu, sangkan kuring ridded dugi pukul 12, listrik ieu estu dihakan kaluar. (Anu weruh data bakal ditulis jadi konservatif ...... .. Nyaan leungit), Éta 20km gancang ti kuring diperkirakeun speed 20km. (carita Kami ngabejaan, mun apal hartina lampu tampilan kakuatan saméméh maén dina  skateboard listrik,  jeung ulah nganggap yén unggal produsén kudu tricky ").

Opat laps sahijina éta diuk turun dina skateboard (ALAY sakumaha kart nalika u téh capé, éta bener gede)

06

Jam salapan dina wates speed ngeunaan 26.8KM.

Pondokna, sanggeus tés ieu, handap bisa dikonfirmasi:

The mileage of skateboard listrik pisan alus, pabrik nyadiakeun data nu teuing konservatif.

Motor jeung batré kualitas anu alus, lemes tunggang ampir euweuh superheat.

kabayang bakal shock suku dina jalan bata.

Mun aya 12mm gravel handapeun kabayang, roda bakal luncat.

Mun aya gravel 5mm, henteu mangaruhan control teh.

Rem nu seukeut tur sénsitip, punten teu nyorong teuing teuas, sarta ngalakukeun fokus nu bergeser beforehand.

kinerja akselerasi oge alus, kudu leuwih seru sanggeus muka konci.

Mibanda adaptability alus dina jalan kasar, nu kalenturan dewan ngan nyieun roda affixed.

The mileage luhur sarta uji speed anu dipigawé tanpa muka konci, sarta kuring bakal muka konci mun ningali speed nyata dewan waktos salajengna.

 


Pos waktos: Sep-29-2017