KOOWHEEL Electric Purwokerto sarta Manajemén Longboard

hadiah Natal Cool kalawan skateboard

beberesih

  • Salawasna nutup port kakuatan saméméh diberesihkeun.
  • Salawasna megatkeun KOOWHEEL Electric Longboard ti carjer saméméh meresihan eta.
  • Ulah make thinners atanapi pangleyur séjén pikeun ngabersihan saprak maranéhna bisa ngaruksak surfaces.
  • Paké kaén nu beueus pikeun ngabersihan bagian plastik.
  • Ulah ngumbah KOOWHEEL LONGBOARD kalawan cai ngocor.
  • Pikeun miceun leutak atawa kokotor tina underneath kendaraan ngagunakeun sikat plastik.

 

batre

  • Pareuman KOOWHEEL LONGBOARD saméméh ngecas eta. Sambungkeun ka stop kontak kakuatan ngagunakeun ari disadiakeun jeung carjer.
    • The LED carjer nunjukkeun tingkat batré / muatan.
    • Nalika batréna geus dicas pinuh, LED teh robah jadi hejo, jadi megatkeun KOOWHEEL LONGBOARD ti carjer.
    • Ngecas pikeun panjang teuing (> 4 jam) bisa ngaruksak batréna, ngurangan durasi na.
      • Pikeun manjangkeun hirup, toko KOOWHEEL LONGBOARD batré urang keur dicas pinuh.
      • Nyimpen dina tempat poék dina hawa antara 5-25 ° C.
      • Mun teu dipaké pikeun periode nu lila, Ngecas batré sabulan sakali.
      • hirup batré gumantung kana rupa faktor kayaning cuaca, neundeun jeung pamakéan.
      • Ulah nganggo batré dina kasus di handap ieu: bau abnormal jeung / atawa panas kaleuleuwihan. leaks cair.
      • Ulah noel naon zat bocor ti batréna.
      • Teu ngameunangkeun barudak atawa sato noél batréna.
      • KOOWHEEL LONGBOARD moal bisa dipaké lamun ngecas.
      • Accu ngandung zat picilakaeun. Ulah muka batré jeung teu ngalebetkeun nanaon jero eta.
      • Ngan make carjer batréna disadiakeun.
      • Lamun leuwih-muatan, accu litium bisa ngabitukeun.
      • Teu buang di kahuruan.

Pos waktos: Dec-27-2017