Koowheel Electric Skateboard Gancang Mimitian Guide

01

    Jauh lampu tips :

Indikator 1.Charge bakal on nalika ngecas
2.Battery lampu sarta indikator arah dina harti eta keur disambungkeun
3.BLUE hartina batré anu RED tinggi hartina batré low
indikator 4.Direction giliran RED lamun malikkeun

1471398953

    meunang Siap

1. Pasang batréna neuleu, sarta screws pulas
2.Turn dina Jauh mimiti lajeng ngahurungkeun dewan pikeun nyambung.
3. Push teung keur akselerasi, Tarik Balik pikeun ngerem.
4. indikator batré Skateboard, 4 lampu on hartosna 100%,
3. Lampu on hartosna 75%, 2 lampu hartina 50%, 1 lampu hartina 20% kénca.

1471399157

    jurus

dewan Koowheel anjeun ngabogaan loba kakuatan. Tuturkeun tips ieu pikeun mastikeun hiji pangalaman tunggang aman:

  1. Mindahkeun tombol di increments leutik.
  2. Nyimpen hiji jurus lega di papan tulis,
  3. Nyimpen hiji puseur low gravitasi.
  4. Lean maju nalika accelerating.
  5. Lean tukang nalika ngerem.

    tips

  • Salawasna maké helm.
  • Nimu, wewengkon datar kabuka kalayan bersih
  • Jalan aspal pikeun numpak mimiti Anjeun.
  • Baca warnings on skateboard jeung di awal manual ieu.
  • Pakakas palindung LAIN pohara dianjurkeun.

    1471399386

Ngecas Board jeung Robah Batre pak
Lampu on carjer bakal RED nalika ngecas, giliran héjo sanggeus pinuh dieusi. Ngarobah pak batré lamun maréntahkeun hiji tambahan.
Sok inget mun tighten nu screws.
Catetan: Upami batré disimpen lila, perlu dicas pinuh, lajeng replenished sabulan sakali.

1471399479

Purwokerto poean

1. Mariksa kondisi roda pikeun mastikeun eta rotates kalawan bébas saméméh unggal numpak Pariksa truk na roda pikeun mastikeun sakabeh komponen nu pageuh tightened.

Ulah numpang dewan lamun ngadéngé sagala noise abnormal ti kabayang atanapi motor arah

2. Salawasna nyimpen dewan anjeun dina lokasi garing sarta ventilated.

Tetep jauh ti kaayaan anu beueus ulah ruksakna papan PCB jeung batré.

3. Ngan ngagunakeun Koowheel carjer. chargers uncertified lianna bisa ngabalukarkeun masalah kaamanan.

Batré kedah salawasna tetep dina tempat dimana hawa handapeun derajat 60Celsius.
Ngecas batré unggal 2-3 bulan lamun ditinggalkeun henteu kapake keur lila mun ngahindarkeun karuksakan permanén.

Pinuh Ngecas batré pikeun pamakéan mimitina-waktu.

Tetep lingkungan ngecas garing tur beresih, pastikeun port ngecas téh garing sateuacan unggal muatan.

Pernah ninggalkeun dewan unattended bari ngecas
    Attentions

1. Ngan nganggo bagian aslina keur dewan ulah masalah kaamanan.
2. Cokot akrab jeung kaayaan marake tur pastikeun eta kalawan kinerja ngerem sampurna.
3. Minyak teh arah rutin
4. Beginners kedah numpak dewan jeung caution dina jalan beungeut rata.
5. Hindarkeun jalan baseuh jeung leuwih-bumpy.

    daftar bungkusan

Skateboard listrik * 1 Batre * 1
pamaké manual * 1 carjer * 1
AC ari kakuatan * 1

  Jaminan dugi :

dewan Koowheel katutupan ku jaminan hiji produsén sataun di AS, jaminan dua taun produsén di Éropa nu nyertakeun defects di workmanship sarta bahan. Ieu henteu nutupan ruksakna disababkeun ku nyiksa, nyalahgunakeun, lalawora, kacilakaan, atawa tunggang dina cai. jaminan batré anu genep bulan.

Pikeun sakabéh Balik na jaminan pengiriman barang :

Mangga tetep kotak pengiriman barang anjeun. nanaon teu kaasup karuksakan tina ongkos dina kemasan cukup.

Resiko maot atawa tatu serius

Iraha anjeun numpak hiji dewan Koowheel, anjeun risiko maot atawa tatu serius ti leungitna kontrol, tabrakan, sarta ragrag. Numpang aman, Anjeun kudu maca jeung nuturkeun sakabéh warnings jeung parentah dina manual.

Salawasna ngagem helm a nalika tunggang. Ulah aya cai, surfaces baseuh, leueur / surfaces henteu rata, pasir lungkawing, patalimarga, retakan, lagu, gravel, batu, atawa naon baé halangan anu bisa ngakibatkeun leungitna traction sarta ngabalukarkeun ragrag hiji. Ulah wengi tunggang, wewengkon kalawan pisibilitas goréng, sarta spasi leutik.

PERHATOSAN: Ulah numpang dewan Koowheel di lingkung, on inclines, atanapi di speeds dimana anjeun teu bakal aman di kadali hiji longboard unpowered. Dina acara interferenceor nirkabel sesar batré, Anjeun mungkin kudu ngandelkeun téknik skating kawas footbraking atanapi ngageser eureun.

PERHATOSAN: ulah cai!
Dewan Koowheel Anjeun teu bukti cai. Tronics Elec-, arah, sarta komponén séjén bisa ruksak. Ruksakna cai henteu katutup di handapeun nanaon.

PERHATOSAN: ciwit titik!
Tetep ramo, bulu, sarta pakéan jauh ti belts, motor, roda, jeung sadaya bagian pindah

PERHATOSAN: Risiko shock listrik!
Ulah muka atanapi tamper kalawan housings éléktronika, nu ogé rongga nanaon.

Anjeun KOOWHEEL: Mangga numpak responsibly tur hormat jalma sabudeureun anjeun, duanana keur kaamanan anjeun sarta mantuan ngamajukeun olahraga anyar urang jeung mode transportasi.


Post time: Jan-17-2017