Pangpanjangna Lalampahanna Ku Electric Skateboard

Hayu urang attending ka titik di mana diperlukeun sababaraha inovasi serius keur nangtung kaluar dina aréa skateboard listrik; pilihan kawas regenerative ngerem na di roda motor. Kadali jauh nirkabel bisa panginten saeutik tingkat lemah sakumaha ayeuna teh dijieunna tina palastik flimsy tur asa cukup murah. Biasana, rider on hiji skateboard listrik nyaéta waragad dewan jeung éta pikeun ngamimitian operasi di jalan raya bareng jeung a manajemén jauh sahingga anjeunna ngadalikeun sarta ngatur Pace nu. Pikeun ngalambatkeun turun maneh nyorong pemicu maju dina jauh handheld. Dina kaayaan anu model kitu, hiji-hijina hal anu kudu réngsé téh rék ka posisi nu geus tungkul ka handap sarta nyegah anjeun ti lalaki ngarugikeun malah kudu turun. Naon ngajadikeun tunggang kana eta malah crazier na tambahan senang téh bebeneran anu bisa balik uphill na Turun gunung tanpa masalah, sahingga anjeun bakal bisa lalampahan kalawan eta mana rék. Nu leuwih luhur KV, nu gancang dinaskateboard listrikbakal ngajalankeun. Roda on skateboard listrik ieu dijieun tina karét nu bisa dipaké dina sagala jinis rupa bumi.

Lalampahanna pangpanjangna Ku Koowheel Electric Skateboard

Jeung rupa-rupa tumuwuh tina skateboards listrik tout Pace maranéhanana (sababaraha baris ngalakonan nicely leuwih 20 mil per jam), akselerasi gancang, sajumlah modus tunggang, sarta sturdiness nalika nyimpen ku paces pinuh maranéhanana atawa dicokot kaluar-jalan. Ku kituna lamun aya hiji jalma nuntut anu settles ukur keur panggampangna, teras KOOWHEEL skateboards listrik moal papanggih tungtutan anjeun. Ku kituna, ngajaga nu di pikiran, urang geus umum bungah ningali nalika Koowheel listrik skateboard generasi kadua Kooboard dikonfirmasi nepi kaluar dinya. Kahiji skateboard listrik pikeun nerapkeun loba fitur perlindungan kaamanan pikeun rider nu.

Sabenerna, marake nu mangrupa sistem regenerative yén waragad batréna. Simkuring skateboard listrikgeeks. Pikeun puluhan jutaan pedestrians, skateboard ngarupakeun senang jeung pilihan logis mun Plawangan jarak lengthy gancang sarta tetep jauh ti frustrations patalimarga gridlocked atanapi angkot overcrowded tur episien. Tapi, aya hiji tibalik ka unggal downside, sarta éta persis bisi bener di dieu. Sanggeus belanja deukeut 200 jam nalungtik éta merek paling éféktif sarta model dina pasaran, urang meuli luhureun 10 papan on pasar katuhu moment ieu sareng nalungtik éta facet-demi-sisi neangan kaluar kaluar nu e-skateboard bener tungtunan sakabéh aranjeunna! Lamun hayang manggihan hiji alus, Cina teh tempat kasampak. Padahal programming aya dina tempat pikeun ngawatesan climbing of ngabahayakeun inclines, rider nu kedah ngartos pangabisa dewan ieu bisa nyadiakeun kudu dimangfaatkeun pikeun pamakéan cipta. Sanajan kitu, éta sakabéh waktu hiji rencana pohara alus pikeun pariksa tungtunan jeung peraturan asli ngeunaan tunggang dewan Anjeun lamun lalampahan kalawan eta sarta ngidinan nyatu waktu tambahan pikeun kaamanan lamun bakal lalampahan sapanjang kalawan E-skateboard Anjeun. Butuh ukur opat puluh lima menit biaya dewan jeung carjer gancang.


waktos pos: Feb-23-2018