Jieun A Mimitian anyar Dina Kahirupan Ku Koowheel hoverboard K7

Kabéh isu dianggap, abdi bisa substantiate Cindekna ieu jeung merk Koowheel anyar K7 Self balancing Scooter. The KOOWHEEL K7 hoverboard 8.5inch hoverboard roda badag kaluar jalan Self balancing Scooter geus pasti dianggap diantara dina hiji di unggal of solely sakeupeul sababaraha fashions nu asalna UL Certified. The listrik balancing diri Scooter K7 sarupa {tadi model K5 hoverboard roda 7inch hadir kalawan téhnologi bluetooth, sangkan anjeun kamungkinan bisa ngadenge musik favorit anjeun anjeun Cruise dina Scooter nu. Model ieu nawarkeun Anjeun kalawan cukup senang nalika pindah peuntas jalan.

kabayang badag mirah kaluar jalan hoverboard k7

Fitur:

Firstly, hoverboard roda badag 8.5inch, kaluar-jalan, cocog pikeun pantai tunggang, pangalaman tunggang alus

Bréh, 500W motor, kakuatan kuat, stabilisasi gear méré traction Turun gunung gede jeung kontrol tighter.

Thirdly, dual motherboard sistem, ngaronjatkeun efisiensi produksi sarta sanggeus-jualan.

Sagedengeun ti eta, patén Panémbong ekslusif, Bluetooth aya.

Jeung motor nu biasana teu pisan lemes nalika bade slow sedengkeun sabalikna nyaeta nurun saluareun kontrol urang. Bari 10 mil bisa teu némbongan kawas hebat hiji jarak idéal, gadget ieu teu dimaksudkan pikeun perjalanan kajauhan. Ieu mungkin ogé bisa ngahurungkeun katuhu atawa ka kenca.


Pos waktos: Sep-12-2017