Numpak Koowheel Electric skateboard jeung buka mana

Dina gancang modern hirup, pikeun kalolobaan kerah bodas, kagiatan outdoor mangrupakeun pelesir alus di sabtu minggu. Di dieu datang pertanyaan: kumaha maranéhna bisa meunang ka tempat sapuk? KOOWHEEL Electric skateboard  bakal hiji pilihan unggulan pikeun maranéhanana budak ngora fashionable tur katresna. Hal ieu ngandung harti yén maranéhna teu boga sangsara tina jams lalulintas ku cara nyokot beus kota, malah jauh tina subway ramé. eta jelema ngora hate éta. Lamun anjeun milih hiji Scooter skateboard, Anjeun bisa ngarasakeun weekends anjeun éndah tur ngalakukeun naon nu dipikaresep di. Sapertos nanjak, Play badminton malah Nyokot strawberries. Henteu ngan ngarasakeun hiji sabtu minggu senang tapi ditingkatkeun teh hubungan sareng babaturan. Ku kituna, Ride Koowheel Electric skateboard  bakal hiji pilihan idéal. Naha anjeun bakal milih Koowheel E-skateboard ?

QQ 图片 20161216150606

Firstly, éta nu paling affordable skateboard listrik  kalawan pak batré gampang replaceable. Geus éksklusif dirancang kalayan brushless, dual di roda motor hub,Bluetooth nirkabel kadali jauh  jeung 7 lapis awét maple Kanada pikeun fleksibilitas. Speed maximumna nyaeta 40km / jam terasrasakeun kabebasan pikeun balik mana di kota anjeun milih tanpa guzzling gas atanapi sweating ti sakabeh leumpang atawa biking. Anjeun malah bisa nunda dina kantong jeung mawa ka mana, hayu kagiatan outdoor nyalira atawa imah kopi.

QQ 图片 20161230180810

The Koowheel skateboard listrik dijieun ku pamikiran basajan dulur kudu bisa ngarasakeun genah téhnologi anu nyiptakeun. Urang ulah nganggap yén skateboard listrik nyaéta ngan hiji kaulinan pikeun sababaraha geeks. Dina mangsa nu bakal datang, éta bakal brand anyar formulir alternatif transportasi. Ieu hiji wahana nyimpen-énergi. Pasti hiji pilihan anyar pikeun istilah pondok commuting, bade kelas, supermarket jeung lalaki di sabudeureun tur bade balanja? Naon bisa jadi leuwih éndah ti keur sanggup ngarambat kalawan bébas di sabudeureun kota? Ieu gampang naek ti skateboard biasa. Ngagunakeun kadali jauh kabeh geus maneh mun geus ngaradeg di dewan jeung ngarasakeun numpak.


Pos waktos: Jan-04-2017