Kasalametan anu firms skateboard listrik nanyakeun ka patarosan pangalusna?

Kalawan hal ka nyusunna of skateboard, Anjeun bisa kudu ngahuleng mikiran masalah sababaraha facets perkembangannya. Mun anjeun resep pamanggih hiji skateboard listrikTapi anjeun bogoh setelan Anjeun hadir, Anjeun kudu mawa katingal di EON: nu primér powertrain listrik modular. Dina dunya paced rusuh kawas ours, Pace jeung efisiensi harga anu elemen penting dina istilah transportasi. Éta pisan. Tapi kawas mobil, laju sarta rupa-rupa nu Sajaba penting, sabab teu bisa ngan ngeureunkeun midway tur ngecas up di satengahing jalan. Sajaba ti, lamun tumiba ka handap, roll dugi ka eureun tetep jauh ti skidding. Hayu urang geared up ku jauh handheld nu ngidinan Anjeun ngawitan dinya, ngeureunkeunana sarta ngarobah laju, sarta mibanda dua modus pikeun nampung para nasabah anyar atawa terampil. Ieu gampang keur nempo naha aspék ieu tremendously mangaruhan aptitude sarta kinerja. Ieu hiji pendamping alus teuing pikeun adventures kaluar-jalan, kumaha éta teuing clunky hiji pikaresepeun pikeun pamakéan umum.

Ngajalajah dunya kalayan e skateboard

Jadi naon jadi pinunjul hiji skateboard listrik sababaraha? Anjeun oge bisa manggihan kaluar hiji manajemen jauh bareng jeung skateboard Anjeun dijalankeun ku listrik. The Inboard éta saeutik dina samping beurat tapi geus hiji tétéla kabentuk jauh anu sabenerna cukup snug nyekel, pikeun dasarna bagian paling. Sanggeus belanja deukeut 200 jam nalungtik éta merek sampurna sarta model dina pasaran, urang meuli luhureun 10 papan sadia on pasar katuhu moment ieu sareng diuji aranjeunna facet-demi-sisi pikeun manggihan nu e-skateboard sabenerna aturan sakabéh aranjeunna! Simkuring geus rengse loba Panakawan skateboard listrik pikeun manggihan nu papan anu pisan pangalusna skateboards listrik . Hiji skateboard listrik béda ti skateboard has ku gaduh bahan motorized nu ngajadikeun maké skateboard sacara gembleng heck of rada pisan basajan pikeun rider anyar jeung nyadiakeun hiji tajongan sabenerna ka rider ngalaman. Nilai - Salaku aturan dasar jempol, kalawan skateboards listrik anjeun meunang naon mayar.

Positif. Kanyataanna, skateboards listrik téh salah sahiji pilihan alternatif pangalusna pikeun transportasi mil Tukang. Koowheel teguh terang-kumaha ngawanohkeun sajarah sahiji Opat kabayang Electric Skateboard kalayan motor kembar, dipaké pikeun strolling jarak ringkes jeung saterusna. Dina sajarah laju normal tina 30km / jam, umur batre bisa jadi kira 20 nepi 25km. Anjeun bakal tiasa baca pinuh Dynacraft Tinjauan skateboard listrik di dieu. Naha nu nuju wanting pikeun nyokot pastime anyar atawa ngan kasampak browsing tiis jalan aspal, nu skateboards listrik coolest di dieu pikeun anjeun pariksa kaluar. Pikeun nyimpulkeun - dina urutan pikeun anjeun gancang, dipercaya jeung luhur kabeh pisan nyaman skateboard listrik, mangka koowheel 2 generasi kooboard nyaeta naon nu nuju neangan! Hiji fitur penting yén modél télépon dibeuli teu kedah skimp on nyaeta seleksi pre-set modus tunggang. Alat transportasi ieu dibabawa tur anu Powered ku batré rechargeable nu bisa duanana dipaké salaku tipe utama Anjeun angkot atawa bisa garapan nepi ka na ti angkutan umum. Longboard pinuh ieu ngagunakeun batré litium-ion pikeun nganteurkeun pos salajengna pikeun longboarding anjeun nikmat, nganiaya speeds nepi ka 26 mph (42kph) tina pamakéan ajeg.

Ieu skateboards listrik anu basajan biaya na make. The skateboards listrik primér geus asalna dirancang ngalaman dina surfaces sarua salaku bikes jeung mobil. Aya loba saperti skateboards listrik kaluar sadia dina pasaran ayeuna, yén éta téh rada troublesome mariksa dewan mun dewan malah dina dimensi sempit kayaning ukur Pace jeung rupa-rupa. Skateboards listrik nyadiakeun kaunggulan hirup-gaya pisan kana pengendara sarta bisa flip unggal dintenna commuting kana hiji pangalaman seru. Intina paling ngembangkeun dina téhnologi geus disiapkeun ieu skateboards listrik. Genep mil bisa jadi cukup rentang pikeun adopters mimiti na fans, atawa individu kalawan commutes comparatively pondok. Kami getol kompromi dina ngabogaan speed teuing kirang na dibasajankeun pikeun hal éta sabenerna portabel.


Pos waktos: Mar-07-2018