The Best Electric Skateboard Backpacks Pikeun Board anjeun

Biasana anjeun teu hayang mawa anjeun skateboard listrik jarak lila ku leungeun, sarta ransel dewan bisa nyieun loba gampang pikeun ngalakukeunana. Ku ransel dewan, Anjeun ogé bisa ngarasakeun bebas mawa dewan anjeun dianggo pas keur isuk hujan na masih numpang deui balik ka imah lamun éta sunnier Atang. Aya sababaraha pilihan pikeun backpacks skateboard listrik nu bisa mawa + longboard 15 sedengkeun:

Burton Poé leumpang Pro 28L

QQ 图片 20171206155405

 

Hiji rusiah tetep dina pikiran lamun néangan hiji ransel dewan éta backpacks snowboard biasana dianggo geulis ogé. Burton, hiji merk parabot snowboard well-dipikawanoh, boga rupa-rupa backpacks snowboard nu dianggo ogé. Poé leumpang Pro 28L hiji conto misalna, ku rupa-rupa kelir, ample kamar pikeun gear séjén kawas penjaga pigeulang jeung hampang dengkul, sarta nangtung sistem dewan mawa.

Koowheel Longboard Kantong

Kantong longboard listrik pangalusna

Koowheel Electric Longboard Kantong  mangrupakeun pilihan anu cukup béda jeung populér pikeun ngalaksanakeun duanana biasa na longboards listrik . Kuring pribadi pohara nyarankeun ieu ogé éta pisan tampi ku paling pamakéna. Sagedengeun ti eta, alatan Natal datang, Koowheel Natal 8600mAh (kakuatan Double) Replaceable Batre Edition Limited E-dewan anu diobral. Ngan ukur 20 poé. Gunana pikeun nyebutkeun éta kado husus pikeun konsumén anyar jeung heubeul.

圣诞 -1

Anjeun tiasa meuli Koowheel Longboard na kantong langsung ti ramatloka resmi.

Kahijian Skateboard ransel

QQ 图片 20171206155424

The Talagasari Skateboard ransel téh alternatif rada leutik ka gede Burton na Dakine tas. Ieu ngarojong skateboards nepi ka 15 lbs, jadi ayeuna teh teu dirancang keur papan heavier kawas nu mekar Awi GT. Sanajan kitu, ku papan kawas Boosted Board Dual + nu (2nd Gen )  anu datangna di ngan di handapeun wates 15 sedengkeun, nu Talagasari Skateboard ransel bakal dianggo ngan rupa.

mekar ransel

QQ 图片 20171206155434

Pikeun Awi GT atawa boga Karbon GT (atawa, reueus Awi GTX adopters mimiti), mekar nawarkeun hiji ransel skateboard branded dirancang pikeun nahan papan maranéhanana. Cai mibanda fitur baku kawas pouch botol cai (sanajan, theirs ieu insulated), sarta logos reflective sangkan mobil bisa ningali anjeun peuting.

Anjeun tiasa mesen ka mekar ransel langsung ti toko web maranéhanana.


Pos waktos: Dec-06-2017