The "satengahna" - A Timer balancing Scooter nyandak anjeun eta

Koowheel Ieu  balancing diri Scooter Electric  E1 mangrupa lampu tapi energetic, patén Inovatif design tiis fashionable, LED layar tampilan sagemblengna mintonkeun batré jeung speed, daya serap shock super kalawan karét 8inch ban pneumatic. Di sagigireun, narilep tur mawa gampang. Sanajan kitu, eta bisa nyadiakeun energi identik jeung stabilitas sakumaha disadiakeun ku fashions luhur-finish. Bobot Extendable, alus keur duanana kids déwasa.

Koowheel Patén inovatif design fashionable foldable Scooter E1 listrik

Sumawona sejen  skateboard listrik pangalusna  sabenerna ngalarti kalawan waragad diperlukeun sangkan eta bisa ngajalankeun simbut gancang separations panjang tur kudu jadi pas keur tunggang dina lamping teuing. Laju maranéhna ngarambat dina beda-beda, kumaha eta tiasa ngahontal max speed 42 km per jam.

Anyar Koowheel listrik skateboard Kooboard Reaplaceable roda 42km / jam

Lamun perlu mésér hiji  Scooter listrik  pikeun tujuan konsumsi individu Anjeun, ieu  E1  bisa janten bener ekonomis sarta pangalaman mantuan pikeun anjeun sarta saha di leuwih anjeun dipikacinta. Perkara teu sabaraha pisan nu nuju Mayar, éta ampir inconceivable papanggih jenis bahya seuneu lurks (atawa teu lurk) jero Scooter nanaon. Ku alatan éta, handap hujan, éta prudent ngan mun stroll, sarta tetep jauh ti puddles. Sanajan kitu dibandingkeun ka dewan Boosted, anu E1 boga tag patut estu pikaresepeun pikeun elemen eta urang - nanaon tambahan, nanaon kirang. Bicycles anu dipaké teu ngan pikeun tujuan rekreasi kumaha oge keur commuting - digawekeun, ka pangecér grocery, naon gaduh anjeun kantos. Kuring narik leuwih sarta mibanda hiji Heboh ampir-Panonpoé Tilelep sapatu. Kahiji ngalir ku Pace lolobana 16mph, sedengkeun kiwari dimungkinkeun tiasa buka nepi ka 22kmh. Anjeun bisa jadi kudu hiji konsép watesan Pace tina Harley saeutik.


Pos waktos: Apr-20-2018