The Lightest Electric Skateboard Di bumi

Simkuring oge panginten-ngeunaan salah sahiji cara anu pangalusna pikeun tetep tegangan lumaku dina ranté drive. Henteu sakabéh hoverboard tapi solely ieu hoverboards Electric anu boga certifications ditangtoskeun anu aman ngagunakeun - ieu ngawengku sakabeh pangluhurna 10 hoverboards nu pangalusna didaptarkeun di handap. Éta téh mangkaning keur dimekarkeun. Lamun aub ngeunaan kabugaran anjeun bisa pedal sapedah na make eta dina modeu bantuan low. Aya Harleys mini, motor pulisi, sareng cruisers. Urang ngarasa aya kapaksa janten jalan hadé pikeun nanganan ieu perjalanan pondok. Salajengna, meureun, anjeun kungsi hadé ngalenyepan naon sabenerna perkara. Naha anjeun bisa kalayan gampang lalampahan ka seaside pikeun uji internetan, sirah kaluar pikeun kaluar-jalan kokotor, atawa tetep di kalayan onerous-floor laju styling sabudeureun lingkungan, aya hiji Koowheel Electric Skateboard tos rengse loyog ka anjeun, sarta gaya Anjeun. Loba konsep futuristik némbongan teuing farfetched janten wijaksana, tapi skateboard listrik ieu sabenerna jalan na tétéla jadi duanana senang jeung mangpaat.

D3S-5

Hayu urang pisan tiis, efektif-diwangun tur nikmat ngalaman pisan tiis, leres-diwangun jeung senang ngalaman! Anjeun tiasa numpak ka unggal juru di kota Anjeun. Anjeun kamungkinan bisa kumalayang ku cara maké juru kalawan betah ad anjeun bisa jadi solely diperlukeun pikeun lean gancang atawa balik ambéh anjeun bisa maju atawa sabalikna. Aya sababaraha fitur saperti bellow:

1. sampurna alat lalampahan pondok kalawan playability tinggi.

2. Lightweight, ci, dibabawa, basajan.

3. Murah acan awét.

20180510173415

The Powerboard Self balancing Scooter kanggo everybody. Ieu sabenerna rada bit lengkep beda mun scooters balancing diri standar 'hoverboard' urang nuju dipaké pikeun! Lalajo professionalrider nu ngaroko teh ban pungkur, éta laborious mun ngabayangkeun manéhna on Scooter a.

Éta penting pikeun nyandak nitenan tina laju maximumna, hirup batré, kaayaan, rem, Puncak, kaperluan gudang, sarta HARANSI. Taya titik dadakan nu bisa boga maneh hurtling pibahyaeun payun. Lamun anjeun nganggap Scooter listrik, skateboards anu paling dipikaresep moal munggaran dina catetan. Ieu sejen dua kabayang diri listrik Scooter saimbang .You malah bisa nangtung kénéh di dinya na malah flip 360 gelar di hiji titik. Dua roda na dua mesin nu mangpaat pikeun laju jeung stabilitas. Ieu tinimbangan krusial sangkan, bisi anjeun hiji jalma hususna kaleuwihan beurat atawa obese.

K8-1000x668-1

 


Pos waktos: Jan-25-2018