Kaunggulan pasar na prospek of KOOWHEEL hoverboard K8

1. ngembangkeun status balancing diri Scooter

2. Ngajaga pasar tina mobil kasaimbangan.

3. kaunggulan pasar K8 na prospek

Dina taun anyar, jeung Ngaronjatkeun tina konsumsi, kandaraan énergi anyar - mobil kasaimbangan anu dipikacinta ku pamakéna domestik jeung luar nagri pikeun panangtayungan lingkungan anak, fitur ékonomi sarta merenah, pamakéna kauntungan tina Ngaronjatkeun paménta transportasi, pasar luar negeri nyaeta vast, prospek ngembangkeun diperkirakeun. Ti industri wahana énergi anyar global, mobil saimbang, mobil pinter moal jadi mainstream pembangunan hareup. Cina teh nagara jeung output panggedéna jeung ékspor listrik balancing diri Scooter di dunya, akuntansi pikeun 90% industri Scooter Global Balance. Sanajan kitu, alatan kurangna peraturan relevan domestik jeung standar, Scooter listrik produsén desain produk na prosés manufaktur tanpa hidayah baku, kurangna pengawasan, hasilna kualitas produk teu dijamin, pasar kawas klaster, copycat kana, pasar kasebut banjir jeung produk palsu na shoddy, pamakéna moal bisa nangtukeun kualitas produk. Hak jeung kapentingan sah teu dijamin, resiko kaamanan Produk urang boga wabah komprehensif dina taun saméméhna, mawa karugian badag pikeun pamakéna, sarta serius hindered ékspor kasaimbangan Scooter listrik urang.

 

Survival for the fittest, kualitas alus ngajaga ngembangkeun sehat mobil kasaimbangan

Industri perlu usaha anu ngahasilkeun produk kualitas, sarta pamaké kudu usaha nu bisa nyadiakeun kaamanan. Keur industri mobil kasaimbangan anu masih nyanghareupan kasusah, usaha kudu alamat isu industri, timer cerminan tur neangan robah na narabas, mun kualitas produk saperti heula, redefine aturan industri, sarta babarengan nyieun lingkungan nguntungkeun pikeun kompetisi pasar di industri handapeun standar kaamanan ketat. Dina panempoan ti hottest 6,5 inci konvensional Scooter balancing diri dijual dina kasaimbangan mobil pasar. Di hiji sisi, skala industri expands gancang, tapi di sisi séjén éta kompetisi bingung. "A personage jero kursus ulikan expresses mun reporter teh. Alatan kurangna standar, sababaraha kasaimbangan listrik Scooter pabrik ngagunakeun komponen inferior, dua assembly jeung cara sejenna pikeun ngurangan biaya, éta henteu kaleuleuwihan ngomong, kompetisi galak ieu bisa nyieun sakabéh Industri gancang balik deui ka enol, ieu saratus miliar yuan , ukuran pasar industri kasaimbangan mobil ogé bakal nyanghareupan resiko gede.

Patén Koowheel 6.5inch hoveboard balancing diri Scooter k8

Kumaha carana ngaleungitkeun hama di industri kasebut sarta ngajaga kaséhatan kasaimbangan alus industri mobil urang, téhnologi KOOWHEEL kami ti ngan nyetél ka kiwari geus adhering ka kualitas jeung kaamanan mimitina, pikeun ngahontal enol kacilakaan, nyadiakeun kaamanan pikeun kasalametan konsumén. Kumaha kompetisi sareng 6,5 inci hoverboar inferior dina pasaran, anu survival for the fittest salapan gesekan kami euweuh mudahan ka konvensional model 6,5 inci, tapi pilihan optimasi sarta inovasi, méré pamakéna desain 6,5 inci K8 anyar kasaimbangan listrik Scooter  minuhan paménta pasar eta kudu kos tinggi pikeun ngaganti konvensional 6,5 inci Aya henteu sajajar dina sajarah.

kaunggulan pasar K8 na prospek

7

1. produk modél swasta.

Dirancang ku Italia Milan, tiis sarta unik penampilan, prinsip struktur husus, ieu favored ku pamakéna Éropa sarta Amérika. Megatkeun penampilan heubeul jeung megatkeun halangan tina ngalanggar patén

Sistim dual 2. PCB Taotao

Diadopsi motherboard Sistim dual ti Taotao Elmu Pangaweruh jeung Teknologi parusahaan. Dibandingkeun jeung pasar mirah brand-ngaran sistem tunggal motherboard, Taotao boga stabilitas hadé tina sistem dual, kondusif pikeun panangtayungan kasalametan pribadi pamaké.

Taotao Tech: 1, PC, utama, dewan, kalayan, 2pcs, gyroscopes.

43. motor

motor kualitas mimitina-kelas di Hong Hong motor boga kaunggulan garansi kualitas, tunggang lemes jeung euweuh noise.

4. accu

Kakuatan tipe pak batré, hirup deui. Koowheel K8 migunakeun 14 kakuatan nyimpen core 24V batré domestik ku bungkus batré kakuatan, hirup deui tur panangtayungan seuneu, geus diuji, ngajalankeun tebih ti counterparts pasar 36V Scooter kasaimbangan, kakuatan badag!

Pak batré dijieunna tina bahan fireproof, sarta éta aman ti paket lemes dipaké ku kolega

5. tali Hand

Sareng jenis hook tali dibabawa, éta bisa unloaded, geulis tur merenah, tur bisa dipiboga, dibandingkeun jeung kandaraan saimbang 6,5 inci konvensional. Ieu gampang mawa kalawan henteu Ngadu

Kauntungannana 6. harga


waktos pos: Aug-15-2017