The Sampurna Murah Pareum Jalan Electric Self balancing Scooter

33

Rentang nyaeta salah sahiji tinimbangan penting sedengkeun milih hiji wahana Powered listrik. Self balancing Scooterpikeun tutumpakan-speed low, kalawan sakabeh dagangan comparable identik. Dimekarkeun ku Koowheel, anu Hoverboard K7 ieu dipaténkeun salaku "dua roda, mobil pribadi timer balancing.". Naha atawa henteu nu nuju coasting, balap, atawa commuting, Hoverboard K7 sok di stabilitas. The Hoverboard K7 Timer balancing Scooter 8.5inch hoverboard roda badag kaluar jalan, jadi Anjeun ogé bisa maénkeun kalayan salaku ogé on up jeung ka handap jalan. Sejen Modél K5 Dua kabayang diri balancing Scooter kalawan Bluetooth duaan jeung lampu dipingpin pinter. Hiji bédana nu nimu antara Segway sarta dewan balancing diri sababaraha nyaeta henteuna kétang, komo deui, 50% beurat unggal sisi tetep eta kasaimbangan otomatis saméméh péngkolan on na sanggeus péngkolan kaluar, sarta jadi leuwih stabil, leuwih gampang sarta aman numpang, hususna keur beginners. Katuhu didieu di Koowheel, anjeun bakal manggihan salah sahiji Panakawan pangalusna ngeunaan scooters timer balancing.

K5

The Koowheel Hoverboard hiji diantara sampurna "Digawe di Cina" balancing diri scooters. Hayu urang diperkirakeun yén Scooter ieu kedah final Anjeun minimum 10 taun, nu hartina anjeun pasti bakal meunang nu paling on duit Anjeun iraha anjeun milih diri ieu balancing scooters. Anyar dua kabayang diri balancing Scooter listrik . Scooter Ieu ogé ciri anu stabilisasi Sistim samping teu ilaharna hadir dina scooters béda. Kumisan ti éta, katingalina Scooter ngabogaan platform ngadeg sarta roda dua anu daya tarik utama di sabagian scooters ngarah. The 2 kabayang balancing Scooter lampu 's nu terang, tur Anjeun bakal tiasa ngajalankeun on mesin ieu gampang ogé. Umur batre panjang ku lincah Sistim speaker Bluetooth Double brings kombinasi sampurna dina waktu wengi sigana luhung pikeun boga lalampahan katuhu, lampu glowing di jalan, dengekeun musik jeung ngabogaan pangalaman baki sampurna LED. Sagedengeun ti eta, aya hiji cecekelan di tengah, jadi pisan gampang dibawa.

Jenis ieu timer balancing Scooter , saperti batur, kapaksa sensor graviti 8pcs, teu biasa gros 4pcs silicone, leuwih sénsitip sarta stabil, laju cacad handap. Simkuring geus kungsi dilarapkeun patén jeung éta non-ngalanggar kalawan Srimanganti, solowheel atawa agul, téknologi sagemblengna béda jeung patén urang sorangan. Mun anjeun anu héjo-leungeun, milih nu tingkat 'pemula'. Ban anu tanggung jawab awét sarta beurat, sarta ieu tiasa ngadamel ngalaman nanaon nu rupa bumi. Ban ogé mantuan nu pengendara pikeun meunangkeun putus sampurna bari tunggang. Tunggang téh senang-salami handap nyaéta gampang.


Pos waktos: Oct-05-2017