Tilu safest tur pangalusna balancing diri scooters reviewed

55

Hoverboard nu disambut ku urang leuwih ngora, sabab bisa miboga taya senang tur ngarasakeun on tunggang hoverboard, tapi kumaha carana milih hiji aman Scooter balancing diri? Ayeuna hayu atuh nyarankeun tilu safest tur pangalusna balancing diri Scooter ka anjeun. Hiji munggaran teh KOOWHEEL brand Self Balance Board K7 kalawan UL 2272 sertifikasi jeung batré pinter LG. The kabayang Self balancing Scooter K7 Bluetooth Dua roda 8.5inch Good Self balancing Scooter HoverboardBan padet Hummer- brings pangalaman hadé ka anjeun! Ieu ciri anu téhnologi rada beda ti nu hoverboards sejen, sahingga eta ngagunakeun motor leuwih kuat, roda 8.5inch anu hebat dina kokotor na jukut, sanajan, teu kabawa inflatable, Anjeun masih bakal ngarasa loba Geter on terrains henteu rata. Sanggeus sapoé pinuh atawa roving, kami bisa meunangkeun 15-20km of hoverboard ieu. laju na paling aya di 12km per jam. Meureun jigana lalampahan dina beungeut cai sagala na nepi inclines alatan éta motor kuat. Ieu poténsi gaib mun seamlessly nyandak anjeun ti hiji tempat ka nu sejen, lengkep unhindered ku lanté leuwih nu ngarambat. hoverboard The responds kana paréntah Anjeun rada saukur na teu nyandak lila bisa nangkep eta.

K5

Dibuka sejen KOOWHEEL hoverboard timer balancing K5 UL2272 na ASTM sertipikat kalawan Bluetooth duaan jeung lampu LED. Ogé boga cecekelan di tengah, pisan gampang dibawa. Dina téhnologi nu, struktur Modular, loba kirang kabel, leuwih aman, leuwih handap cacad laju (3 per sarébu) jeung leuwih stabil. Ieu hoverboard timer balancing mangrupakeun formulir unik transportasi nu bisa buka dimana wae di kota salami batré listrik Anjeun ngajaga eta bade. Jeung sapédah leungeun bébas bade ku tugas unggal dinten kawas gawe, dosen atanapi anyplace sejenna bisa ngaktipkeun katuhu kana involvement placid sarta minuhan.

2

Koowheel lately dibuka dina Scooter listrik tilepan kalawan patén design tiis fashionable Inovatif nu ngidinan pamekar mun boga pisan pangalusna inovatif. Layar tampilan LED na sagemblengna mintonkeun batré jeung speed. Lampu tapi energetic.

Umumna disebutkeun, di hoverboard Segway geus diatur sasuai ka glorious di advancements téhnologis jeung luang. Anu pamungkas laporan kawentar yén Segway bisa papanggih sababaraha kaperluan mobilitas pikeun pasar lega, bisa mempermudah Mindahkeun ka bentuk béda transportasi, tur ngalayanan salaku diganti kana kandaraan.


waktos pos: Aug-23-2017