Rupa ngerem on Electric Skateboards

Dina sagala wahana listrik, aya sababaraha rupa primér braking- dinamis, gesekan, sarta ngerem regenerative. Éta sadayana nganggo metode béda tina slowing kendaraan handap.

gesekan ngerem

rem gesekan anu tipe sarua rem nu dipaké dina mobil konvensional. Intina, gesekan ngalawan hiji disc marake ieu dipaké pikeun ngarobah énergi kinétik (gerak kendaraan) kana panas, nu slows kendaraan handap. A sapédah jalan biasa ogé migunakeun gesekan ka ngalambatkeun turun ku clamping a Pad marake ngalawan pasisian jero kabayang sapédah urang.

skateboards listrik umumna teu make rem gesekan sabab merlukeun hardware mékanis gede pisan yen ageman kaluar.

ngerem dinamis

Outrunner brushless motors- tipe nu paling umum motor dipake dina listrik skateboards-aya dasarna susunan magnet permanen sabudeureun hiji inti tambaga tatu kawat di kalangan ambéh lamun arus listrik anu disetir ngaliwatan kawat, eta nyiptakeun hiji médan magnet anu ngadorong kana susunan magnet permanen, ngabalukarkeun motor ka muterkeun. kawat nu coiled nyieun hiji elektromagnet. The kasarung ngeunaan magnet éta pangaruh sabalikna bisa occur- lamun muterkeun ring magnét sabudeureun kawat tambaga, eta nawarkeun arus listrik dina kawat. Ieu nu pokok dasar balik duanana sistem marake dinamis sarta regenerative, sarta kumaha Generators ngahasilkeun listrik.

ngerem dinamis mangrupakeun sistem biasana dipaké ku locomotives karéta. Dina sistem ieu, énergi kinétik anu dirobah jadi panas ku mindahkeun éta listrik dihasilkeun ku motor spinning kana résistor, nu lajeng dissipates énergi sakumaha panas. Sabot magnet di motor dipicuna a ayeuna dina kawat tambaga, résistansi dihasilkeun, slowing nu spinning motor.

Salaku ti kiwari, aya hiji skateboard listrik anu ngagunakeun ngerem dinamis ditéang jeung ngerem regenerative.

ngerem Regenerative

skateboards Electric utamina ngagunakeun sistem disebut "regenerative ngerem". Ieu sarupa ngerem dinamis, iwal tinimbang Mindahkeun listrik kana résistor mun dissipate énergi sakumaha panas, ayeuna teh dialihkeun deui kana batréna, recharging eta.

Isu primér jeung sistem regenerative éta nalika batré hiji pinuh, eta teu tiasa nampi sagala beuki ayeuna tanpa overloading sarta ngaruksak batréna. Kusabab ieu, papan nu ukur make ngerem regenerative sabenerna bakal leungit kabeh pangabisa marake sanggeus batréna hits 100% muatan.

Christmas jeung dewan Electric

Papan kawas Board Koowheel atanapi Boosted Board bakal bip ngan méméh rem motong kaluar, tapi ieu téh mindeng teu cukup nepi ka ngakibatkeun pengendara inexperienced mun bail kaluar dewan. Ieu naha éta penting pikeun salawasna nyaho kumaha carana kaki marake di unggal speed maneh numpak skateboard listrik anjeun dina. Kauntungan badag jeung Mellow Girang téh nya éta ngagunakeun duanana braking- regenerative tur dinamis sakali batréna pinuh (jeung lamun rem sejen dewan urang bakal motong kaluar sagemblengna), eta pindah kana ngerem dinamis tur masih ngidinan Anjeun pikeun ngalambatkeun turun.


Pos waktos: Dec-14-2017