Unik Béda Self balancing Scooters

Mannequin nu kudu jadi ditangtukeun salaku per kualitas motor. Sumuhun, eta nu keur jalan harga nu loba duit, kumaha nyandak katingal di konstruksi, sarta kualitas sheer tina pangwangunan budak bahaya ieu, nu nuju kenca wondering naha atanapi henteu eta mangrupakeun trafo di nyumputkeun. Gampang rechargeable, basajan ngadalikeun malah keur ieu di urang anu henteu lalampahan hiji skateboard atanapi  Electric longboard, Nyimpen duit tunai béngsin, maké remotes basajan, naon mun teu bogoh ngeunaan barang kieu? Eta bakal ngabalukarkeun kabayang ka spin kalawan bébas tur bisa ngahasilkeun ngarugikeun ka diri anjeun atawa tatu pikeun isu babak anjeun. Dua roda boga awak awét antara aranjeunna dimana salah bisa manggihan wewengkon ngadeg. Tougher bakal dipikaresep jadi nganapigasi nabrak di jalan. Aranjeunna gaduh rarancang anakan nu diturutan kamar dengkul beuki manajemén steering, gancang gabung pak batré, jangkungna korsi adjustable na kabocoran-buktina ban. Thankfully, takwa kuring yén pausahaan masif gumantung manufaktur massa bakal ningali naon bisa I katingal na naksir nu rising téknologi geus kabuktian groundless. Urang nguji nepi kana sakabéh kasalahan tahap mimiti tur tingal naha éta anu malah bersih waktos urang panalungtikan eta tambahan.

K8-1000x668-1

Pendapat urang nerangkeun pangalaman sabenerna-hirup dina papan sabenerna - Koowheel Smart Balance kabayang K8 pisan mangpaat jeung wijaksana lantaran pisan leutik tur eta dirancang di Milan, éta mimitina pasar Uni Éropa ngaropéa. Di hiji sisi, design cecekelan Hidden, gampang dibawa; Di sisi séjén, kaluar design kabayang jalan, gampang nyekel panon diantara model rata. Leuwih ti éta, éta langsing jeung lampu beurat.

Aya loba bentuk Controllers laju, kalawan kamampuhan vastly béda. The ngerem na akselerasi ogé bisa jadi saeutik sluggish; sedih pengendara teu tiasa marake atawa nyepetkeun bari ngarobah dina kursus alternatif tina kabayang jeung motor kaleungitan traction curtailing kamampuhan anjeun ka ngalambatkeun turun sarta laju nepi. Tapi Koowheel listrik hoverboard K8 téh husus, lantaran laju max anu 10km / jam, nalika speed motor urang ngahontal laju warning setting of 10km / jam, anu warning alat keur nyieun sora ngahiung alarm; nalika eta sahandapeun wates speed (nilai nangtukeun: 10km / jam), nu alat keur nyieun sora ngahiung warning henteu alarm. Ku kituna eta pisan kaamanan dibandingkeun scooters biasa lianna. Anjeun teu kudu salempang ngeunaan teuing gancang mun ngerem timely.

Estu hiji dina sakabéh wangun jeung mangkaning rides nice! Pikeun ngawitan lalampahan anjeun sadaya téh mangrupa must mun geus lengkah dina kalayan salah kaka jeung kasampak maju ka lampu dipingpin on perdana tina mesin keur caang. Ku sabab kitu rupa firms dina pasaran geus ditangtukeun keur nyusunna Scooter balancing diri . Sateuacan Anjeun ngarasa kumaha hiji skateboard listrikkarya, anjeun bakal kudu nangkep naon make nyieun eta. Dina nyanghareupan éta, yén moal dasarna janten paradigma ku pamakéan dwelling skala masif ti 3-D tech. Media citak bakal didaur ulang, doubtless ditangtoskeun jero imah ogé lokal. The gancang eta mana, anu hadé tetep stabilitas; nu leuwih laun urang balik, nu kabukti kana pisan leuwih hese tetep saimbang. Sanajan kitu, luhur tegangan nu ngajalankeun, anu costlier éta bakal meunang. Anu ngandung harti yén produk geus Isro via nguji kaamanan-diatur pamaréntah, évaluasi sahiji program carjer listrik jeung batré, jeung geus kabuktian jadi aman.


Pos waktos: Jan-12-2018