Dinyana keur dipake skateboard listrik jeung kaamanan

Dina raraga ngurangan tipe salah sahiji resiko, urang nyarankeun Anjeun taliti heed nu warnings handap.

Paké KOOWHEEL Electric Longboard sensibly na responsibly.

KOOWHEEL  Electric Skateboard mangrupakeun hi-ech angkutan kandaraan, tapi na pamakéan lepat na pantes bisa ngabalukarkeun tatu.

fb

  • Salawasna ngagem sapatu, helm na luyu alat kaamanan kayaning hampang dengkul, hampang siku na pita pigeulang. Maké helm sapatu pageuh buckled nu nyadiakeun panyalindungan kranial disarankeun.
  • Ulah make tanpa latihan ditangtoskeun; mangga baca manual saméméh pamakéan. Upami teu kitu, Anjeun bisa leungit kontrol ti wahana sarta ragrag.
  • Paké ku minors sahandapeun 16 taun umur dilarang. pengawasan sawawa anu diperlukeun pikeun pamakéan ku minors sahandapeun 16.
  • ibu hamil jeung jalmi kalawan kakirangan teu kudu make kandaraan ieu.
  • Ulah make KOOWHEEL LONGBOARD dina pangaruh alkohol, narkoba atawa zat séjén anu bisa ngarobah refleksnya pamaké.
  • Nengetan objék sabudeureun lamun nyetir. Ngajaga tempoan alus tina spasi dipaké penting pikeun ngajaga kontrol.
  • Kami ngarékoméndasikeun maké baju teu nyaman salila pamakéan.
  • KOOWHEEL LONGBOARD GSM dirancang pikeun ngangkut hiji individu tunggal. Paké ku sababaraha individu sakaligus dilarang.
  • Kami ngarékoméndasikeun anjeun teu ujug-ujug atawa abruptly ngagancangkeun atawa ngeureunkeun tutumpakan; paripolah ieu bisa ngakibatkeun anjeun leungit kontrol.
  • Pariksa KOOWHEEL  listrik skateboard hoverboard saméméh pamakéan.
  • Nedunan pangropéa sanggeus pamakéan.
  • Ulah make di wewengkon poek atanapi dimly cahayana.
  • Pastikeun speed nyetir salawasna idin stopping aman iraha wae jeung di situasi nanaon.
  • Kami ngarékoméndasikeun anjeun mertahankeun jarak kaamanan cocok tina kandaraan séjén lamun nyetir.
  • Ulah nanjak atawa mareuman dina kecepatan luhur, dina terrains anu henteu rata atawa kalayan lamping pisan lungkawing.
  • Ulah teundeun logam atawa objék seukeut di papan tulis.
  • Ulah make thinners atanapi pangleyur pikeun ngabersihan bagian push Scooter.
  • Ulah kabocoran atawa cabut sagala bagian palastik KOOWHEEL LONGBOARD.
  • Diajar sagalana lalaunan, kaasup trik anyar. Lamun anjeun leungit kasaimbangan anjeun ulah antosan dugi ka tumiba - turun tur mimitian deui. Mimitian dina lamping hipu. Hareup, dipindahkeun ka lamping mana speed nu ngidinan Anjeun pikeun turun dewan tanpa ragrag.
  • The tatu paling serius hasilna tina pamakéan dewan sapatu anu fractures tulang, sangkan mimiti diajar digolongkeun (rolling lamun mungkin) tanpa papan skate.
  • Beginners kalayan papan skate kedah nyobian sareng sobat atawa indung. Mayoritas kacilakaan parna lumangsung dina bulan mimiti pamakéan.
  • Sateuacan meunang kaluar KOOWHEEL LONGBOARD dipariksa mana anjeun bisa mungkas nepi sabab bisa pencét atawa ngadek jalma caket dieu.
  • Gabung klub lokal tur jéntré. Ngabuktikeun anjeun saurang pamaké hade wahana jeung nengetan diri jeung ka jalma séjén.
  • Pastikeun batre tos dieusi pinuh Saméméh dipaké.
  • KOOWHEEL LONGBOARD ieu dilengkepan komponén éléktronik UNDER dewan ANAK. Mangga turutan parentah di handap ulah ngaruksak aranjeunna.

Pos waktos: Jan-10-2018