Kumaha ngeunaan kaamanan pikeun sawawa tunggang Scooter listrik?

L8

Kiwari éta scooters listrik geus jadi pilihan populér pikeun luang jeung kabugaran. Jelema ngora tunggang dina kasaimbangan listrik Scooter , bisa laksana pangabisa kasaimbangan sarta refleks, sarta bisa ngamajukeun ngembangkeun cerebellum jeung ngamajukeun ngembangkeun otak, ningkatkeun sirkulasi cardiopulmonary. Dina prosés tunggang dewan kasaimbangan listrik , sabab kudu ngajaga kasaimbangan unggal otot bagian awak dina kaayaan aktivitas sengit, kasaimbangan sakabéh ngaliwatan gerakan, jeung ngokolakeun perhatian maranéhanana jeung speed réaksi, nambahan fleksibilitas tina awak, ngaronjatkeun kabugaran fisik, ningkatkeun kecerdasan, sahingga Scooter balancing diri gerakan ieu ogé dipikawanoh salaku "teka game", eta bisa ngokolakeun tur ningkatkeun muda aktip, percaya diri, bebas, kuat, kapribadian agrésif.

1

Tinimbangan heula nyaeta kasalametan sawawa, nu oge konci mun geus meunang dukungan kulawarga, jeung listrik balancing diri Scooter Anjeun meuli naha lulus sertifikasi UL 2272 atanapi henteu, sabab ieu nangtukeun kaamanan na.

1. hoverboard balancing diri gerakan ngagunakeun gaya ngadalikeun kamampuh kasaimbangan awakna, nu ngajadikeun otot leg cageur sarta ngaronjatkeun nyata, dina waktos anu sareng, kaka teh titik paling ngaleuyah sahiji bagéan awak manusa, sarta handap plat sahiji suku di gesekan neruskeun merangsang Self balancing Scooter numpak, bisa meunang rangsangan acupoint, ngaronjatkeun fungsi organ.

2. Dina prosés tunggang, alatan baki mulasara, anu sagala rupa penjuru otot awak tense, bisa nyieun taktak, ninggang, leg, pigeulang, tulang tonggong jeung sendi lianna geus tempered. Pikeun éféktif nguatkeun fungsi leg, sarta pikeun ngajaga fleksibilitas na.

3. tunggang istilah Long bisa ngamajukeun kasaimbangan otak na refleks saraf pangabisa, nyata bisa ngaronjatkeun kualitas sare, energetic, pinuh ku daya hidup youthful, anti sepuh, éféktif nyegah lumangsungna Panyakit Alzheimer.

4. kasaimbangan Scooter Electric pangaruh kabugaran olahraga, tapi ogé éféktif bisa ngadalikeun beurat anjeun, nyegah obesitas.

5. Gerakan kasaimbangan mobil listrik teu ukur hiji olahraga mangpaat, atawa hiji kagiatan sosial elegan, bisa nyieun babaturan anyar, pikeun ngalakonan sagala rupa wangun kagiatan, enrich eusi kahirupan, ngaleungitkeun jeung ngurangan kabiasaan goréng.


Pos waktos: Apr-17-2017